Reperes Doja Cat koncertā vīrietis draudējis uzspridzināt bumbu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alberto Terenghi / IPA/SIPA/Alberto Terenghi / IPA/SIPA

Dziedātājas un reperes Doja Cat koncerta laikā ASV tika arestēts vīrietis, kurš draudēja uzspridzināt bumbu, vēsta BBC.

Zvaigznes kvēlākie fani stāvēja rindā pie koncerta norises vietas pat 12 stundas, lai pēc iespējas tuvāk redzētu Doja Cat uzstāšanos bezmaksas koncertā Indianapolisā. Kāds vīrietis rindā tuvākstāvošajiem koncerta faniem pateica, ka viņam mugursomā ir sprāgstošs priekšmets.

Policija 20 minūšu laikā atbrīvoja teritoriju. Pasākums turpinājās pēc tam, kad likumsargi bija pārliecinājušies, ka mugursomā neatrodas sprādzienbīstams priekšmets. Vīrietis tika arestēts.

Indianapolisas policija paziņojumā vēstīja, ka izmeklēšana turpinās. Noskaidrojās, ka vīrietis šādi rīkojās, gribēdams nobaidīt cilvēkus un tādā veidā tikt tuvāk koncerta rindas sākumam.

Uzzticīgākie fani bija rindā pavadījuši visu nakti, lai tikai atrastos skatuves priekšējās rindās. Viņi cīnījās ar aukstumu un stindzinošu lietu. Temperatūra noslīdēja līdz -9 grādiem.

Daži koncerta apmeklētāji sociālajos medijos pauda neapmierinātību ar organizēšanas procesu.

"Es un mans draugs jau kopš pusdienlaika gaidām rindas priekšgalā tikai tādēļ, lai mēs tiktu samīdīti un baidītos par savu dzīvību," mikroblogošanas vietnē "Twitter" rakstīja Peidža Osborna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu