"Novietojiet automašīnu stāvlaukumā." Amerikānis ietriecas veikalā, nobauda viskiju un sagaida policiju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Kāds 54 gadus vecs amerikānis 8. janvāra agrā rīta stundā ar savu "Cadillac" automašīnu nenoskaidrotos apstākļos ietriecās kāda alkoholisko dzērienu veikala skatlogā. Tā vietā, lai uz negadījuma vietu sauktu policiju, vīrietis neminstinājās izmantot radušos izdevību – viņš iegāja bodē un pašapkalpojās.

Kā vēsta CBS Boston, šobrīd nav zināms, vai tā bija avārija, vai vīrietis ar melno "Cadillac" tīši iebrauca ēkā.

Jebkurā gadījumā viņš pēc incidenta reaģēja citādāk, nekā varēja gaidīt. Tā vietā, lai izsauktu policiju, viņš iegāja veikalā un ķērās pie veikala produkcijas baudīšanas.

Vispirms viņš izdzēra alu, tad iedzēra dažus malkus dārga viskija, ēda čipsus ar skābā krējuma un sīpolu garšu, kā arī uzsmēķēja cigāru.

Tā kā signalizācija bija nostrādājusi, policija ilgi nebija jāgaida. Kad likuma sargi ieradās notikuma vietā, "Cadillac" vadītājs jau bija pamatīgi iekarsis, tādēļ viņa savaldīšanai un aizturēšanai nācās izmantot elektrošoku. 

Uzņēmums "Rapid Liquor" (latviski – ātrais alkohols), kam pieder veikals, notikušo uztvēra samērā viegli un ar humoru "Instagram" pie attiecīgā ieraksta pievienoja komentāru, ka naktī paredzētā veikala pārbūve par iestādi, kurā var pasūtīt ēdienu no automašīnas, nav noritējusi kā plānots. 

Kad nākamajā dienā bija novērsti veikalam nodarītie bojājumi, sekoja vēl viens ieraksts ar novērošanas kameru attēliem, kuros redzama vīrieša sarīkotā degustācija veikalā. Attēliem veikala pārstāvji pievienoja parakstu: "Lūdzu, novietojiet automašīnu stāvlaukumā, nebrauciet ar to pa durvīm."

Lai gan veikals prata par notikušo pasmaidīt, 54 gadus vecajam šoferim nāksies atbildēt tiesas priekšā, jo cita starpā viņš apsūdzēts par ielaušanos un īpašuma bojāšanu, miesas bojājumu nodarīšanu policistam un zādzību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu