Briedis izpelnījies asu kritiku arī no potenciālā pretinieka (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Briedis sakauj Mannu un aizstāv pasaules čempiona titulu
Briedis sakauj Mannu un aizstāv pasaules čempiona titulu Foto: Jānis Škapars / TVNET

Britu bokseris Lorenss Okolijs sarunā ar sporta mediju "talkSPORT" pauda nožēlu par Maira Brieža centieniem uz cīņu izsaukt "jūtūberi" Džeiku Polu.

Briedis jau aptuveni gadu cenšas uz cīņu izsaukt bēdīgi slaveno "jūtūberi" Džeiku Polu, tomēr latviešu boksera centienu "augstāko" punktu viņa fani piedzīvoja aizvadītajā nedēļā, kad viņš savā "Instagram" kontā publiskoja attēlus ar Džeikam Polam veltītu tetovējumu uz savas kājas.

Uz minētā tetovējuma rakstīts "Džeika sliktā karma". Latviešu bokseris par šādu rīcību izpelnījās kritiku ne tikai pašmāju, bet arī pasaules boksa sabiedrībā.

Piemēram, slavenais boksa promotieris Edijs Hērns latviešu bokseri nodēvēja par apkaunojošu. Tagad kritiku Briedim veltījis arī viens no Hērna spilgtākajiem klientiem Lorenss Okolijs.

29 gadus vecais britu bokseris, kuram februāra izskaņā paredzēta cīņa pret poli Mihalu Ciesļaku, norādīja, ka no krūzeru svara kategorijas gaida vairāk.

"Es šeit piekopju diētu un visas pārējās muļķības, lai cīnītos svara divīzijā, kurā cīkstoņi tetovē citu cilvēku vārdus un uz cīņām izsauc vidējā svara bokserus. Es cenšos šai divīzijai atdot visu un izveidot liela mēroga cīņas, apvienojot joslas. Ja nejutīšu līdzīgu attieksmi, došos prom," sacījis Okolijs.

Tāpat britu bokseris pauda cerību, ka krūzeru divīzijas labākais bokseris Mairis Briedis tomēr nav ticis pie īsta tetovējuma.

"Es uzskatu, ka tetovējums nav īsts - viņš vienkārši medī uzmanību. Situācija ir apkaunojoša neatkarīgi no tā, vai tetovējums ir īsts vai ne. Tas ir skumji, jo viņš ir lielisks bokseris, kurš tagad ir nolaidies līdz tam, ka dara visu, lai sociālajos medijos tiktu pie "patīk" atzīmēm Galu galā galvenās laikam ir banknotes," norādīja Okolijs.

Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempions arī neslēpa nožēlu par šādu Brieža rīcību

"Mēs esam profesionāli pasaules čempioni un šim sportam esam veltījuši visu savu dzīvi. Šobrīd viņš savā ziņā pārdod savu dvēseli "retvītu" un nelielas popularitātes dēļ. Tu esi savā valstī cienīts cilvēks, kā arī 37 gadus vecs vīrietis, kurš dzenas pakaļ 24 gadus vecam "jūtūberim", kurš ir amatieris," kritiski izteicās Okolijs.

Briedim nākamā cīņa ir jāaizvada pret austrālieti Džeiju Opetaiju. Pastāv uzskats, ka gadījumā, ja Briedis cīņā pret Opetaiju aizstāvēs savu IBF jostu, bet Okolijs duelī pret Ciesļaku savā īpašumā noturēs WBO jostu, tad Brieža un Okolija aiznākamais duelis varētu būt tieši vienam pret otru.

13. janvārī Briedis nosvinēja savu 37. dzimšanas dienu. Savas profesionāļa karjeras laikā viņš izcīnījis 29 uzvaras, no kurām 20 bijušas ar nokautu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu