Populārs "tiktokeris" apstiprina, ka viņam seksuāli uzmākusies 17 gadus veca influencere

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/jackwright

2021. gada maijā "tiktokeru" vidi satrieca ziņa, ka tolaik 17 gadus vecā Sjenna Meja Gomesa esot seksuāli uzmākusies slavenajam satura veidotājam Džekam Raitam. Nu jaunietis komentējis izskanējušās apsūdzības.

20. janvārī Raits vietnē "YouTube" publiskoja 17 minūšu garu video, kurā apstiprina to, ka influencere Sjenna Meja Gomesa bijusi seksuāli uzmācīga.

Publiskotajā video viņš vaino Gomesu, atklājot, ka viņa vairākkārt pieskārusies viņa intīmajām zonām un mēģinājusi noskūpstīt viņu pret paša gribu.

Tāpat Raits atklāj, ka Gomesa vairākkārt ielauzusies viņa mājā. "Es gulēju, un viņa ienāca pie manis istabā. Es pamodos no tā, ka viņas roka bija manās biksēs."

Raits norāda, ka iepazinās ar Gomesu vidusskolā, taču abus nekad neesot saistījušas romantiskas attiecībās. 

"Atskatoties es nezinu, kāpēc paliku draugos ar viņu, kopā pavadīju laiku. Es patiešām uzskatīju, ka viņa mainīsies."

Gomesas pārstāvis "NBC News" noraidīja izskanējušās apsūdzības, sakot, ka Raits esot "pārveidojis" vēsturi un izsakot apgalvojumus, kas ir "kaitīgi un nepatiesi".

"Viņa jaunākie meli šajā samontētajā video liecina, ka Džeks atkal apzināti rīkojas, lai traucētu, sāpinātu un kaitētu ne tikai Sjennas reputācijai un iztikai, bet arī viņai kā indivīdam," sacīja "tiktokeres" pārstāvis.

Raita video līdz šim ieguvis vairāk nekā 14 miljonus skatījumu.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu