"Tallink" atjaunos regulāru prāmja "Isabelle" satiksmi starp Rīgu un Stokholmu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
''Tallink'' kuģis. Ilustratīvs foto.
''Tallink'' kuģis. Ilustratīvs foto. Foto: Mikhail Markovskiy/Shutterstock

Igaunijas prāmju operators "Tallink" 6. aprīlī atjaunos regulāru prāmja "Isabelle" satiksmi starp Rīgu un Stokholmu, liecina informācija uzņēmuma mājaslapā.

Paziņojumā "Tallink" lojalitātes programmas klientiem teikts, ka arī citu līniju maršruti tiks pakāpeniski atjaunoti, tostarp Tallina-Stokholma un Helsinki-Stokholma, kur vēl pagaidām kuģu satiksme ir pārtraukta vai ierobežota.

Savukārt maršruti Tallina-Helsinki, Turku-Stokholma un kargo kuģu kustība ir nodrošinātā pilnā mērā, sniedzot iespēju cilvēkiem pārvietoties darba vai atpūtas nolūkos.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, regulāra pasažieru prāmju satiksme starp Rīgu un Stokholmu, kuru nodrošināja "Tallink Group" ar diviem prāmjiem - "Romantika" un "Isabelle", tika pārtraukta Covid-19 pandēmijas sākumā 2020.gadā.

Kā ziņots, prāmju operatora "Tallink Grupp" 2021.gadā visos maršrutos kopumā pārvadāja 2 961 975 pasažierus, kas ir par 20,6% mazāk nekā 2020.gadā.

Uzņēmuma akcijas kotē Tallinas fondu biržas oficiālajā sarakstā. Lielākais "Tallink Grupp" akcionārs ir Igaunijas investīciju kompānija "Infortar", kurai pieder 39% "Tallink Grupp" akciju.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu