Felipe Gabriels skaidro, kāpēc neapprecēja savu mīļoto no Latvijas (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nav noslēpums, ka brazīlietis Felipe Gabriels vairāk nekā piecu gadu garumā bija laimīgās attiecībās ar latviešu meiteni Rēziju. Taču brīdī, kad multimākslinieks paziņoja, ka ir spiests pamest Latviju, nāca arī paziņojums, ka abu attiecības pajukušas.

STV Pirmā! šova "Slavenības. Bez filtra" skatītājiem Felipe atklāj, kāpēc abi tomēr gāja katrs savu ceļu un kāpēc viņš nav piepildījis simpātiskās latviešu meitenes sapni par kāzām, uz ko klusībā viņa cerējusi.

Felipe atzīst, ka pie laimīgo attiecību iziršanas pats vien ir vainīgs - viņš bijis ļoti aizrāvies ar savu darbu un vairs neveltījis mīļotajai pietiekoši daudz uzmanības. Tāpat Rēzija vēlējusies atgriezties uz dzīvi Spānijā, kamēr Felipe savu nākotni šajā valstī nav redzējis.

Pēc Felipes vārdiem, draudzene ilgu laiku dzīvoja viņa dzīvi, sekoja viņa sapņiem, bet nu ir nolēmusi iet tālāk un piepildīt pati savējos, un bijušais draugs ir gatavs darīt visu, lai viņai šai ceļā palīdzētu.

"Viņa bija ar mani, kad neviens nebija ar mani. Kad strādāju šokolādes fabrikā, kad dzīvoju kojās Olainē. Viņa palīdzēja man nomaksāt rēķinus. Un tagad, kad man beidzot ir kaut kas, es gribu ar viņu visā dalīties," saka Felipe un pastāsta, ka joprojām abi mēdzot sazināties.

Felipe Rēziju sauc par savu mūža mīlestību un atklāti saka, ka nespēj viņu aizmirst un neredz savu dzīvi bez viņas. Rēzijai viņš ir pateicīgs par daudzām lietām, piemēram, lielo atbalstu viņa Latvijas dzīves sākuma posmā, un ikdienas mīļumu un lutināšanu – viņa bijusi tā, kas Felipem gatavojusi maltītes un pasniegusi brokastis gultā, tāpēc puisis sūrojas, ka pēc šķiršanās nācies pierast pie restorānu vai ātro ēstuvju maltītēm un mācīties gatavot pašam.

Felipe atklāj, ka Rēzija jau ilgu laiku vēlējusies, lai viņu bildina, taču Felipe nav gribējis precēties tikai papīru dēļ. "Priekš manis precēties ir svarīgi. Tas nav tikai starp cilvēkiem, tas ir starp Dievu," skaidro Felpie, piebilzdams, ka kāzām arī nepieciešama paliela naudas summa. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu