Rīgas apgabaltiesa par labu aktierim Zālem no Dailes teātra piedzinusi 16 178 eiro (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Zāle
Kaspars Zāle Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas apgabaltiesa ir apmierinājusi aktiera Kaspara Zāles prasību par atjaunošanu darbā Dailes teātrī un piespriedusi piedzīt no Dailes teātra par labu Zālem 16 178 eiro, sociālajā medijā "Facebook" pavēstīja zvērinātu advokātu biroja "Znotiņš un Krūmiņš" pārstāvis Kalvis Krūmiņš.

Pēc Krūmiņa paustā, tika noteikts, ka spriedums daļā par atjaunošanu darbā un darba algas piedziņu 12 378 eiro ir izpildāms nekavējoties. Viņš atzīmēja, ka šajā daļā spriedums ir arī izpildīts - Zāle ir atgriezies darbā Dailes teātrī un saņēmis darba algas samaksu par laiku, kamēr noritēja tiesvedība.

Jau vēstīts, ka teātris pagājušajā gadā pārtrauca darba attiecības ar aktieriem Zāli, Sarmīti Rubuli, Mārtiņu Poču, Aiju Dzērvi un Ivaru Auziņu. Zāle sākotnēji panāca atjaunošanu darbā, taču vēlāk atkal bija spiests teātri pamest.

Dailes teātra vadītājs Juris Žagars pērn preses konferencē informēja, ka teātrī tiek veikta reorganizācija personālsastāvā. Viņš uzsvēra, ka izmaiņas nav būtiskas, bet pietiekami svarīgas, lai Dailes teātris strādātu ekonomiskāk un efektīvāk.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu