"Ja būtu arī labās dienas, es būtu palikusi." Daneviča atklāj patieso iemeslu, kāpēc izšķīrās no Kaimiņa (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktrise Dārta Daneviča
Aktrise Dārta Daneviča Foto: Zane Bitere/LETA

31. janvārī daudzi bija liecinieki Dailes teātra aktrises Dārtas Danevičas un Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa ģimenes nesaskaņām, kas tika risinātas vietnē "Twitter". Nu aktrise intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, kāpēc aizgāja no attiecībām ar Kaimiņu.

Kā attiecību izjukšanas iemeslu viņa min to, ka viņai pietrūka mīļuma. "Ja viņš kaut dienu nedēļā mani mīlētu, es paliktu. Līdz mūža beigām. Es zinu, ka tas nav labi, tas ir kā ar alkoholiķi, kad tu turpini viņu glābt un piesegt.

Es no viņa aizgāju ne jau tās milzīgās emocionālās vardarbības un manipulāciju dēļ. Tas vairāk ir stāsts par to milzīgo nemīlestību, kam esmu izgājusi cauri, un tas ir vēl trakāk.

(..) Pēdējā pusotra gada laikā, kopš manas grūtniecības ceturtā vai piektā mēneša, es jau biju pieradusi, ka man mājās neviens nepieskaras un nesamīļo," raudot atklāj Daneviča. "Tas bija tas trakākais. Var paciest visādas vārdu apmaiņas, bet šī ir kā spīdzināšana.

Ja viņš mani vienreiz nedēļā paņemtu aiz rokas vai vienreiz dienā apskautu - es būtu palikusi."

Daneviča skaidro, ka par aiziešanu no attiecībām viņa domāja jau grūtniecības laikā. "Tad tiku padarīta par trako grūtnieci ar hormonu vētrām. Otro reizi - kad bērns bija tikko piedzimis. Tad man tika pielīmēta pēcdzemdību depresija. Pēc tam sapratu - visu laiku gaidu, kad mani kāds glābs, bet man jātiek ārā pašai! Un mērķtiecīgi vienā brīdī sāku uz to iet," atklāj Daneviča, sakot paldies savai terapeitei un darbam teātrī un seriālos, kā arī vietnei "Instagram".

Gala lēmums ticis pieņemts oktobra beigās, kad "sapratusi, ka ir pavisam slikti", un jau pēc diviem mēnešiem viņa bija savās mājās. "Zinu attiecības, kur ir arī labās dienas, tāpēc šīs sievietes nevar pieņemt lēmumu par aiziešanu. Man beidzamajā laikā nebija labo dienu, tāpēc lēmums man nāca viegli.

Ja būtu arī labās dienas, es būtu palikusi, jo man ģimene ir svēta lieta, es biju pieņēmusi, ka cilvēki nav tikai melni vai balti," intervijā atklāj Daneviča, uzsverot, ka tā arī nezina iemeslu, kāpēc viss pārvērtās 2020. gada beigās. "Sākās aukstums, mīlestības atņemšana un absolūta nemīlestība."

Neraugoties uz sarežģītajām attiecībām, viņa ir pateicīga Artusam par abu dēla Kaupo nākšanu pasaulē un joprojām uzsver, ka Artuss ir viņas ģimene. 

Pilnu interviju ar Dārtu Daneviču lasiet žurnāla "Ieva" 9. februāra numurā!

Jau ziņots, ka 31. janvāra vakarā Daneviča publiskoja ierakstu, atklājot, ka Kaimiņš esot paņēmis abu dēlu, aizbraucis un atsakoties izpaust, kā viņus var sasniegt.

Divas stundas vēlāk Kaimiņš dalījās ar publisku paziņojumu, atklājot, ka abi ar Dārtu jau kādu laiku dzīvo atsevišķi un šobrīd ir noslēguši savstarpēji parakstītu vienošanos par Artusa iespējām satikt dēlu. Kaimiņš norādīja, ka viņš ir "absolūtā neizpratnē" par Dārtas tvīta motīviem, uzsverot, ka viņa ir zinājusi, ka Artuss ar dēlu atrodas viņa deklarētajā dzīvesvietā.

Daneviča, reaģējot uz Kaimiņa ierakstu, apgalvoja, ka viņš melo, un pievienoja fragmentu no abu noslēgtā līguma par bērna saskarsmes tiesībām.

Situācija tika atrisināta ar policijas iejaukšanos.

Pēc abu publiskajām ķildām daudzi izteica līdzjūtību, ka pāris nonācis šādā situācijā, vienlaikus neslēpjot neizpratni, kāpēc tas tiek risināts publiski, jo "internets neko neaizmirst" un šī situācija varot kaitēt pašam bērnam.

Uz šīm replikām Daneviča atbildēja: "Šeit nevis bērns ir iemesls, bet ilgstoši emocionālās un psiholoģiskās vardarbības apstākļi. Vajadzēja laiku un līdzekļus, lai aizietu."

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu