"Pašdarbnieku kantoris!" Smieklu vētru sociālajos tīklos izraisa Moldovas nacionālās "Eirovīzijas" atlases dziesmas (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Visā Eiropā norit spraiga cīņa par ceļazīmi uz "Eirovīzijas" dziesmu konkursu. Īpašu ievērību sociālo tīklu vidū izpelnījusies Moldovas nacionālā dziesmu atlase, kas daudzos raisījusi pamatīgu izbrīnu. 

Ļaužu uzmanību pievērsušas vairākas Moldovas nacionālās dziesmu atlases dziesmas. Smieklu vētru izraisījusi gan dziesma, kuras uzstāšanās laikā soliste vārdus lasa no telefona, gan dziesma, kurā tiek dziedāts par intīmiem sakariem ar bijušo, kā arī priekšnesums par burvju paklājiem vienaldzīgu neatstās.

"Štrunts ar "Supernovu", mani interesē, ko Moldova sūtīs uz "Eirovīziju"", "Nav sliktāka par pirātiem, kas savulaik Latviju pārstāvēja,", "Kas tas par pašdarbnieku kantori? Un izskatās, ka daudzās valstīs šogad uz humoru spiests.. vismaz mēģināts..", "Kāpēc viņi visi dzied tik šķībi?" - iesmēja "Twitter" lietotāji. 

Lai arī šie pieteikumi bija iespaidīgi, žūrija nolēma par labu tautiskajai grupai "Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov", kura Moldovu šogad pārstāvēs ar dziesmu "Trenuleţul". Dziesma ir moldāvu valodā un vēsta par vilciena maršrutu uz Moldovas un Rumānijas kopīgās robežas.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu