Nomaldījies kravas auto vadītājs uz Liepājas šosejas rada bīstamu situāciju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uz Liepājas šosejas otrdienas, 8. februāra, vakarā kāds tālbraucējs no Polijas, meklējot adresi, radīja avārijas situāciju ar smagām sekām, vēsta raidījums "Degpunktā".

Auto vadītāja darbs ir bīstams un atbildīgs, īpaši, ja runa ir par smago tehniku, sarežģītajiem maršrutiem un apstākli, ka jābrauc pa mazpazīstamiem ceļiem. Šāda tipa negadījums piemeklēja arī braucējus pie ciemata Trenči Mārupes novadā, Babītes pagastā, uz Liepājas šosejas.

"BMW" ar pamatīgi deformētu virsbūvi un izlauztiem riteņiem, "Volvo" vilcējs ar bojātu sānu pasažiera pusē, ugunsdzēsēji glābēji, mediķi un ceļu policija – vakarpusē uz Liepājas šosejas notikušās avārijas sekas nevarēja liecināt ne par ko labu. Uzrunātie incidentā ierautie šoferi un braucēju paziņas nevilcinoties norādīja, ka pie vainas varētu būt kādā trešā spēkrata vadītājs, kurš esot pieļāvis rupju kļūdu.

"Re, kur poļu tālbraucējs, viņam bija jāpiegādā krava uz kaimiņu stalli, bet viņš paskrēja garām. Šeit bija iegriezies, vai nu stūmās atpakaļ, vai kaut kā tamlīdzīgi, bet praktiski bija apstājies un aizņēma pusi ceļa. Cits cilvēks brauca mājās no Rīgas uz Jelgavu un to treileri laikus nepamanīja.

Pēdējā brīdī, pamanot treileri, rāva stūri pa kreisi, aizķēra visu. Auto šķērsām un uz šo pusi [rāda] pilnam šķeldu vedējam trāpīja pa riepu. Šo mašīnu sagrieza un aizveda. Šķeldinieks aizgāja pretējā joslā, labi, ka pretī braucošie nobremzēja," stāsta "BMW" vadītāja tuvinieki.

Arī kravinieka šofera sniegtās ziņas ir līdzīgas, proti, iemesls meklējams ārzemnieka apjukumā. Viņš esot meklējis adresi vai vietu, kur viņam būtu jānogriežas, lai nonāktu galamērķī.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu