"Tam bija indīgs efekts." Vācijā no sazāļota šampanieša miris vīrietis, astoņi cilvēki hospitalizēti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Andreas Prott/Shutterstock

Bavārijas federālajā zemē vairāki cilvēki saindējušies ar bārā dzertu šampanieti, kas sazāļots ar narkotiku "Ectasy". Viens cilvēks dzīvību zaudēja, savukārt astoņi hospitalizēti, pirmdien, 14. februārī, paziņoja Vācijas prokurori.

Mirušais vīrietis bija 52 gadus vecs, bet pārējie cietušie bija vecumā no 33 līdz 52 gadiem, Vācijas ziņu aģentūrai DPA pavēstīja policija.

"Bija lietas, kas parasti nav šampanietī. Tam bija toksisks, indīgs efekts," sacīja vecākais prokurors Gerds Šēfers.

Toksikoloģiskās pārbaudes parādīja, ka šampanietī esošā indīgā viela "ievērojamā koncentrācijā" bija "Ecstasy", bet vēl nav skaidrs, kā šī narkotika nonākusi pudelē.

Incidents notika sestdienas vakarā Veidenes pilsētā, kad cilvēku grupa bārā pasūtīja pudeli šampanieša un dalījās ar to. Kad bārā ieradās policija, tā atrada cilvēkus krampjos guļam uz grīdas.

52 gadus vecais vīrietis nomira drīz pēc aizvešanas uz slimnīcu.

Viens no hospitalizētajiem pirmdien tika izrakstīts uz mājām. Policija iztaujāja dažus no pārējiem, kas vēl bija slimnīcā.

Šēfers sacīja, ka ir aizdomas par slepkavību aiz neuzmanības, bet nešķiet, ka saindēšana būtu mērķēts uzbrukums. Viņš neizteicās sīkāk, jo vēl turpinās izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu