"Ajax" izmaksās milzu atlīdzību futbolistam, kurš pēc laukumā pārciestas sirdslēkmes guvis smagus smadzeņu bojājumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Abdelhaks Nuri
Abdelhaks Nuri Foto: AFP/SCANPIX

Amsterdamas "Ajax" paziņojusi, ka izmaksās kompensāciju Abdelhaka Nuri ģimenei pēc futbolista traģiskās sabrukšanas laukumā, kā rezultātā viņam radušies smagi smadzeņu bojājumi.

Amsterdamas klubs ir piekritis izmaksāt 7,85 miljonu eiro lielu kompensāciju futbolista ģimenei.

"Svarīgi, ka tika panākta kāda vienošanās, lai šo gadījumu varētu atstāt pagātnē, taču mēs arī saprotam, ka Abdelhaka un viņa ģimenes dzīve nav viegla. Protams, tā vienmēr paliks ļoti bēdīga un traģiska situācija, mēs visi klubā par to jūtamies tieši tāpat," teica "Ajax" kluba ģenerālmenedžeris un leģendārais vārtsargs Edvīns van der Sārs.

24 gadus vecais jaunietis, kurš tika uzskatīts par vienu no Nīderlandes futbola izcilākajiem talantiem, 2017. gada jūlijā Austrijā aizvadīja pirmssezonas treniņspēli "Ajax" sastāvā pret Brēmenes "Werder" un tajā piedzīvoja sirdslēkmi.

Nuri tika bojātas smadzenes, un daži eksperti vainoja ārstēšanu, ko viņš saņēma laukumā. Nīderlandes rekordisti čempiontitulu skaita ziņā atzina kļūdas futbolista aprūpē un 2018.gadā solīja arī turpmāk nodrošināt medicīnisko aprūpi savam bijušajam spēlētājam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu