VIDEO ⟩ "Ņem šīs sēklas, lai tad, kad tu nomirsti, šeit augtu saulespuķes." Ukrainas iedzīvotāja konfrontē krievu karavīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Kāds aculiecinieks novērojis, kā kāda civiliedzīvotāja Heņičeskas pilsētā Ukrainā konfrontējusi krievu karavīru: "Ņem šīs sēklas, lai tad, kad tu nomirsti, šeit augtu saulespuķes." Aculiecinieka un pašas sievietes ierakstu pārpublicējusi Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

Video redzams, ka sieviete nebīstas no bruņotā karavīra un droši uzsāk sarunu ar vīrieti: "Kas tu tāds esi? (..) Vai esi viens no krieviem?"

Vīrietis atbild, ka ir krievu karavīrs, uz ko sieviete reaģē ar pretjautājumu: "Ko pie velna tad tu te dari?" Militārists izvairās no sarunas, norādot, ka šī saruna ne pie kā nenovedīs. Uz nesatricināmo kareivja mieru sieviete uzsprāgst dusmās:

"Jūs esat okupanti! Jūs ienācāt mūsu valstī. Kas pie velna! Kāpēc tu te ienāci bruņojies?

Ņem šīs sēklas, lai tad, kad tu nomirsti, šeit augtu saulespuķes."

Kareivis ar civiliedzīvotāju sarunājās nosvērti, vēlreiz atgādinot, ka šī saruna ne pie kā nenovedīšot. "Lūdzu. Lūdzu, nepadarīsim visu vēl sliktāku!"

Sieviete aicināja arī pārējos krievu kareivjus pacienāties ar saulespuķu sēklām: "Ņemiet, ņemiet! Jūs šeit nomirsiet. (..) Un kopš šī brīža esiet nolādēti, okupanti!"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu