Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Slinkākās Zodiaka zīmes

Foto: Dušan veverkolog/ Unsplash

Daži cilvēki darba laikā labprāt slinko nevis strādā. Viņi gaidīs līdz pēdējam brīdim un tikai tad ātri pabeigs iesākto. Uzzini, vai arī tu esi iekļuvis slinkāko Zodiaka zīmju sarakstā!

1. Strēlnieks

Strēlniekam dzīvē ir svarīgi piedzīvojumi, viņš nespēj nodoties ikdienas rutīnai. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vienkārši vēlas apgulties uz zemes, izbaudīt esošo mirkli un tajā mītošo enerģiju. Šī iemesla dēļ neviens no Strēlnieka nevar sagaidīt laikā padarītu darbu. 

2. Vērsis

Vērši ir ļoti spītīgi un viņi slinkos tik ilgi, līdz paši vēlēsies kaut ko darīt. Viņi ir ļoti strādīgi, taču strādāt noteiktā laikā viņus neviens nevar piespiest. Šai zīmei ir svarīga komfortabla darba vide. 

3. Ūdensvīrs

Ūdensvīri nespēj pastrādāt garlaicīgā un nomācošā darba vidē, kur tiek apdraudēts viņu radošums. Šī zīme tikai gulēs, slinkos un skatīsies vienā punktā. Viņi uzskata, ka nekā nedarīšana sniedz lielāku mieru. 

4. Zivis

Zivis labprāt dzīvo fantāziju pasaulē, kur šī zīme pati var izvēlēties savas dzīves labāko scenāriju. Viss, par ko šī zīme spēj domāt, ir sapņošana. 

5. Dvīņi

Dvīņi ļoti daudz runā, taču maz patiesībā izdara. Viņi paši neko nepaveiks, kamēr nebūs ārēji apstākļi, kas piespiedīs viņus kaut ko darīt. Šī zīme dara tikai to, kas pašai patīk, tādēļ daudzi par viņu rīcību izjūt vilšanos. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu