Kā vienā somā salikt pusi iedzīves?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Pieredzējuši ceļotāji zina, kā gandrīz visu dzīvokli ielikt mugursomā. Tagad, kad par gatavību krīzes situācijām domā ne tikai ceļotāji, "Rus.Tvnet" apkopoti daži padomi, kas palīdzēs sapakot somu ar visu nepieciešamo visiem.

Daudzfunkcionālas un ātri žūstošas ​​lietas

Mēģiniet ņemt līdzi daudzfunkcionālas lietas. Piemēram, šalli, ko izmantot kā segu, svārkus, dvieli vai jebko citu, kas tev patīk.

Izvēlieties galvenokārt tās lietas, kuru žāvēšanai nepieciešama mazāk nekā diena (iekštelpās!), bet ideālā gadījumā - tikai nakts. Papildu bonuss: parasti ātrāk izžūst viegli priekšmeti, kas nozīmē, ka arī pati soma būs vieglāka.

Mēģiniet iesaiņot lietas tā, lai pirms pārcelšanās uz jaunu vietu to izsaiņošana neaizņemtu daudz laika.

Tas, vai jūsu soma kļūs par traucēkli vai palīdzību, ir atkarīgs no jums.

Izvēlieties nelielu somu

Jo lielāka soma, jo vairāk tajā cenšas sabāzt. Un jo grūtāk būs. Izvēlieties somu ar nodalījumiem. Citādi viss nonāk vienā čupā, sajaucas. Tas apgrūtina vajadzīgā atrašanu. Sakārtojiet vietu somas iekšpusē ar elastīgām sieta kabatām, nodalījumiem ar rāvējslēdzēju un visu veidu iekšējām starpsienām.

Sistēma

Izdomājiet savu sakārtošanas sistēmu. Tad jūs skaidri zināt, kur un kas atrodas. Katrai lietai būs sava pastāvīgā vieta.

Rullējiet drēbes

Labi salocītas drēbes var ietaupīt vietu. Tādējādi ir vieglāk piekļūt katrai konkrētai lietai.

Ir arī labi ietīt un sabāzt lietas vienu otrā. Zeķes var ielikt apavos, trauslus priekšmetus pārvietot, ietītus biezās drēbēs, utt.

Šķidrumi un maisiņi

Ievietojiet visus flakonus/pudeles nelielā atkārtoti slēdzamā maisiņā. Plastmasas maisiņi ir lieliski piemēroti ne tikai šķidrumiem, bet arī netīrai veļai, slapjām drēbēm un apaviem. Dokumentus ir ērti turēt "kabatiņās" – lai tie nesamirktu un nesasmērētos. Ja sagatavojat pietiekami daudz maisiņu, varat tajos iesaiņot arī sausas lietas.

Kas jāliek somā?

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu