Katrīne Sauliete atklāj, kāpēc turpinās tirgot Krievijas kompānijas produkciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

NL Internacional ir Krievijā radīta tīkla mārketinga kompānija, kas dibināta Novosibirskā 2000. gadā. NL līdere Latvijā Katrīne Sauliete atklāja, kāpēc turpinās tirgot Krievijas kompānijas produkciju, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

"Šis ir mans darbs, ko mīlu, un esmu laimīga, ka ar to varu nodrošināt savus bērnus," ar asarām acīs pagājušajā nedēļā pauda influencere Katrīne Sauliete, viena no aktīvākajām NL darbonēm.

"Man raksta daudz vēstuļu – negatīvas, agresīvas, pretīgas. (..) Ja jūs turpināt iet uz darbu, kāpēc es nedrīkstu? Šodien atkal saņēmu ziņas, ka obligāti jāatsakās no NL. Kāpēc man jāatsakās no tā, ko lietoju? Tad atsakieties no gāzes! Kā tieši Putins ir pietuvināts NL? Tāpēc, ka krievu kompānija? Bet tie ir adekvāti cilvēki, kas izveidojuši šo kompāniju," saka viņa.

Sauliete negrasās atteikties no sava peļņas avota, un pagājušajā nedēļā veica produktu pasūtījumu. 

"Nomierināšu – NL cilvēki iepērkas Latvijas, Somijas, Francijas, Kazahstānas un Krievijas veikalā. Šobrīd Krievijas veikals mums ir noslēgts tāpēc, ka vienā brīdī varētu apstāties piegāde. Ir palikuši četri veikali, un neviens nav saistīts ar Krieviju. Nauda, kuru samaksājam kādā veikalā, paliek šajās valstīs," pārliecināta ir Sauliete.

Pagājušā nedēļā vietnē "Instagram" Katrīne Sauliete vērsās pie saviem sekotājiem ar lūgumu nekurināt naidu Latvijā.

"Lūgums mūsu tautiešiem… Lūdzu, beidzam savā starpā plēsties par to, ka otrs dara savādāk nekā jums to gribētos. Lūdzu, beidzam rakstīt otram - man gribētos, lai Tu būtu pateikusi tā vai šitā… Jums gribētos…

Bet, lūdzu, ļaujat cilvēkiem dzīvot dzīvi kā viņiem pašiem gribas, mums katram tā ir viena, mums katram ir ļauts izdzīvot savu dzīvi kā mēs to gribam.

Teikt - Tev nav taisnība, bet man ir. Vai tad tas nav tas, kāpēc arī šobrīd notiek karš? Tāpēc ka viena puse uzskata, ka viņiem ir taisnība un otra, ka otriem taisnība un viena no pusēm izlēma to pierādīt fiziskā veidā! Lūdzu, izbeidzam šo cilvēku karu savā starpā.

Teikt, ka visi līdzvainīgi, kas kādreiz uzstājušies kaut kur, tas ir nežēlīgi.

Teikt - beidz strādāt, jo konkrēta kompānija tika dibināta nevēlamā valstī, tas nežēlīgi… Vispār rīkot raganu tiesu ir nežēlīgi," raksta Sauliete.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu