"Pārāk atšķirīgas svara kategorijas." Ramzans Kadirovs pasmej par Īlona Maska vēlmi duelēties ar Vladimiru Putinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/AFP/Scanpix

Nesen "SpaceX" dibinātājs un izpilddirektors Īlons Masks vietnē "Twitter" nāca klajā ar paziņojumu, ka izaicina uz cīņu Vladimiru Putinu. Savu viedokli par dueli izteica gūzma sociālo tīklu lietotāju, tostarp Čečenijas prezidents Ramzans Kadirovs.

"Es izaicinu Vladimiru Putinu uz cīņu. Likmes ir Ukraina. Vai piekrīti šai cīņai?" tā vietnē "Twitter" 14. martā rakstīja Īlons Masks.

Šo ierakstu plašāk savā "Telegram" kanālā komentēja Krievijas Federācijas sastāvā esošās Čečenijas prezidents Ramzans Kadirovs.

"Īlon Mask, es tev neieteiktu cīnīties ar Putinu. Pārāk atšķirīgas svara kategorijas. Runa pat nav par tuvcīņām vai, piemēram, džudo. Kā tu to vispār iztēlojies? Tu būsi ringa sarkanajā stūrī – biznesmenis un "Twitter" blogeris. Putins zilajā – pasaules politiķis, stratēģis, drauds Rietumiem un ASV.

Vladimirs Putins izskatīsies nesportiski, kad sitīs savu daudz vājāko pretinieku.

Tāpēc tev vajadzētu trenēties, lai no maigās Īlonas kļūtu par brutālu Īlonu. Piedāvāju iespēju iziet sagatavošanās kursu kādā no Čečenijas cīņu klubiem. Īlona, tas ir, Īlon, tu no Čečenijas Republikas atgriezīsies kā pilnīgi cits cilvēks," rakstīja Kadirovs. 

Pats Īlons Masks atbildi parādā nepalika: "Paldies par piedāvājumu, bet tik brīnišķīgs treniņš sniegtu man pārāk lielas priekšrocības. Ja viņam ir bail cīnīties, esmu gatavs izmantot tikai kreiso roku, un es pat neesmu kreilis." 

Savu atbildi Masks parakstīja Kadirova izdomātajā jaunvārdā - Īlona. 

Īlona Maska mātei arī piemīt laba humora izjūta, un viņa vietnē "Twitter" publicēja kāda ukraiņa radītu ilustrāciju, kurā Masks redzams sievietes veidolā: "Tu esi tik skaista, Īlona."

Atgādinām, ka Īlons Masks 26. februārī paziņoja, ka kompānijas "Starlink" interneta satelīti aktīvi darbojas Ukrainā, jo valstī Krievijas noziedzīgā režīma dēļ radās elektroenerģijas padeves pārtraukumi.

"Starlink" ir ASV kompānijas "SpaceX" satelītu sistēmas projekts, kura mērķis ir izvietot Zemes orbītā 12 000 satelītu bezvadu interneta nodrošināšanai jebkurā vietā uz planētas. Šobrīd ap Zemi riņķo vairāk nekā 1700 "Starlink" pavadoņu.

Lietuvas Reģistru centra dati liecina, ka Īlona Maska kosmisko tehnoloģiju kompānija "SpaceX" aizvadītajā gadā iesoļoja arī Lietuvā, reģistrējot uzņēmumu "Starlink Lithuania".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu