Ietriecās apmalē un uzlidoja gaisā. Smagā avārijā Rīgā bojā gājis mašīnas vadītājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pārdaugavā piektdien, 18. martā, smagā avārīja bojā gājis BMW automašīnas vadītājs, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Steidzoties Pārdaugavas virzienā, BMW uz Kārļa Ulmaņa gatves pārvada uzņēma ātrumu un, tuvojoties nobrauktuvei no tilta, strauji pagriezās pa labi, uztriecās ietves apmalei un, pēc aculiecinieku stāstītā, pat uzlidoja gaisā. Pēcāk spēkrats apgāzās uz jumta un ietriecās daudzdzīvokļu mājas sētā.

Aculieciniekiem sākumā šķita, ka BMW aizdegsies. Daudzi garāmbraucēji stājās ceļmalā un skrēja pie sasistās automašīnas, lai glābtu cilvēku, kas atradās iekšā.

Kāds avārijas liecinieks stāstīja, ka līdzcilvēki mēģinājuši atvērt durvis un piekļūt cietušajam, bet pašu spēkiem tas neizdevās. "Personīgi neredzēju, bet viens cits vīrietis teica, ka cietušais esot pakustējies vai novaidējies," stāstīja aculiecinieks, norādot, ka vīrietis spēkratā bija saspiests, tomēr bija iespēja attaisīt automašīnas aizmugurējās durvis.

Ārstu un ugunsdzēsēju brigādes ieradās teju vienlaikus. Dienestiem sadarbojoties, glābēji palīdzēja cietušo “BMW” šoferi nogādāt mediķu rokās.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) 2. daļas vada komandiera vietnieks Jurģis Lauks stāstīja, ka, glābējiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka nepieciešama palīdzība vīrietim, kas atradās BMW. Glābēji atvēra durvis, izvilka vīrieti ārā no automašīnas. Cietušais nodots mediķiem tālākās palīdzības sniegšanai.

Mediķi vīrietim veica sirds masāžu, kas ilga aptuveni divdesmit minūtes, bet atgriezt pie dzīvības auto vadītāju tomēr neizdevās.

Video: "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu