Deivida Bekhema dēls Bruklins nedēļu pirms kāzām slēdz laulību līgumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/AFP

2020. gadā Bekhemu ģimenes vecākais dēls Bruklins (23) bildināja Holivudas aktrisi Nikolu Peltzu (27). Kāzas notiks šajā nedēļas nogalē, 9. aprīlī. Lai gan pāris publiski neapspriež ceremonijas detaļas, ir zināms, ka abi noslēguši laulību līgumu un viesu vidū sagaidāmas vairākas ietekmīgas slavenības.

Bekhemu ģimene ir ne tikai slavena, bet arī turīga, un tiek lēsts, ka viņu bagātība sasniedz aptuveni 450 miljonus eiro. Lai gan Bekhemu bagātība ir ievērojama, Bruklina līgavas ģimene izrādījusies turīgāka. Nikola ir ietekmīga finansista meita, un viņu ģimenes rīcībā esot pat 1,5 miljardi eiro. 

"Mirror" vēstī, ka starp Bruklinu un Nikolu noslēgts strikts laulību līgums, kurš pasargā abu personīgās finanses gadījumā, ja laulība izjuks. Pati Nikola ir sevi pierādījusi kā veiksmīgu aktrisi un modeli - viņa ieguvusi lomu filmā "Transformeri" un populārā televīzijas šovā "Bates Motel". Tomēr Bruklina karjeras ceļš bijis citādāks. Pēc īsas fotomodeļa karjeras un centieniem kļūt par pavāru viņš tā arī nav atradis savu īsto aicinājumu. 

Ceremonija notiks Nikolas ģimenes īpašumā Floridā. Kāzu svinībām nauda netiks žēlota, un tās varētu izmaksāt pat trīs miljonus. Lai gan Nikolas topošā vīramāte ir modes zīmola īpašniece, viņa izraudzījusies itāļu dizainera "Valentino" kāzu kleitu. Zināms, ka uz ceremoniju ielūgtas grupas "Spice Girls" dalībnieces, pavārs Gornons Ramzijs, modele Džidži Hadida un daudzas citas slavenības. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu