"Tu esi sasodīti tizls." Neiecietīgs tvīts par mirušu spēlētāju NFL apskatnieku ievelk kritikas krustugunīs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Plašu kritiku par neiecietīgu ierakstu savā "Twitter" kontā izpelnījies Nacionālās futbola līgas (NFL) apskatnieks Ādamss Šefters.

Aizvadītajā nedēļas nogalē traģiski dzīvību zaudēja Pitsburgas "Steelers" kvorterbeks Dveins Haskinss.

24 gadus vecais amerikāņu futbola spēlētājs dzīvību zaudēja ceļa satiksmes negadījumā, kad viņu uz brauktuves notrieca smagais spēkrats. Haskinss mira notikuma vietā.

Sociālajos medijos Haskinsa draugi un amata brāļi izteica līdzjūtību mirušā futbolista ģimenei, tomēr plašu kritiku izpelnījās arī pazīstamais NFL apskatnieks Ādamss Šefters, kurš par notikušo paziņoja visnotaļ neiecietīgā manierē, norādot, ka spēlētājs pēdējos gados nav spējis izcīnīt regulāru spēles laiku.

"Dveins Haskinss, kurš bija spīdeklis Ohaio Štata [universitātē] pirms problēmām ar iekļūšanu Vašingtonas un Pitsburgas sastāvā, šorīt mira pēc sadursmes ar automašīnu. Haskinsam 3. maijā būtu apritējuši 25 gadi," rakstīja Šefters.

ASV apskatnieki pazīstamu sportistu nāvi lielākoties izziņo bez piezīmēm par konkrētā atlēta problēmām ar iekļūšanu kādas konkrētas komandas sastāvā vai tamlīdzīgām replikām. Par neiecietīgo "tvītu" Šefters izpelnījās kritiku.

"Kā būtu ar "Dveins Haskinss - dēls, vīrs, brālis, draugs un mīlēts komandas biedrs ir devies aizsaulē"? Kāds viņa karjeras kāpumiem un kritumiem ir sakars ar faktu, ka viņš zaudēja dzīvību? Aizveries un ļauj viņa draugiem un ģimenei sērot," rakstīja bijušais Ohaio Štata universitātes kvorterbeks Kardeils Džounss.

"Tu esi sasodīti tizls," rakstīja Baltimoras "Ravens" zvaigzne Lamars Džeksons.

Haskinss 2019. gada NFL draftā tika izvēlēts ar kopējo 15. numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu