Ksenija Sobčaka atzīst, ka viņas piecus gadus vecajam dēlam ir personīgais pavārs un šoferis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ksenija Sobčaka.
Ksenija Sobčaka. Foto: magicinfoto/Shutterstock

Televīzijas personība Ksenija Sobčaka izdevumam "Elle" pastāstīja, ka viņas piecus gadus vecajam dēlam Platonam ir personīgais šefpavārs un šoferis. Viņa zina, ka šāda audzināšana nenāk par labu bērnam un ilgtermiņā tikai kaitē, tomēr viņa nezina, kā problēmu atrisināt.

Sobčaka dalās pārdomās un cerībās, ka dēla dzīvē būs arī vienkāršība: "Bērni no bagātām ģimenēm ļoti atšķiras no citiem. Tā ir liela problēma. "Siltumnīcas apstākļu" radīšana bērnam ir ļoti kaitīga. Es vēl nezinu, kā ar to tikt galā. Platonam ir pavārs, un viņš uzskata, ka ir normāli braukt uz skolu ar šoferi. Un es gribētu, lai viņš, kad viņš izaugs, spēj braukt arī ar metro."

Pagaidām Ksenija dēlam nepērk modernās tehnoloģijas, jo vēlas viņu pasargāt no sociālo mediju negatīvās ietekmes. Nepieciešamo informāciju dēls saņemot no grāmatām. Ksenija sacīja, ka viņas dēls prot lasīt krievu, angļu un arī ķīniešu valodā.

Kā iepriekš vēstīts, Ksenija rūpējas par bērna drošību un veselību. Nesen vietnē "Instagram" viņa publicēja ekrānuzņēmumu no sarakstes, kurā kāds cilvēks novēl nāvi ne tikai viņai, bet arī viņas mazajam dēlam, jo viņa aktīvi atspoguļo notikumus Ukrainā. 

Viņas dēla tēvs ir aktieris Maksims Vitorgans. Ksenija 2019. gada sākumā izšķīrās no bērna tēva un tā paša gada rudenī apprecējās ar režisoru Konstantīnu Bogomolovu.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu