Ksenija Sobčaka asi kritizē pašmāju žurnālisti Henrietu Verhoustinsku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/LETA/Xeniasobckak, Paula Čurkste

Televīzijas personības Ksenijas Sobčakas sašutumu izpelnījies LTV1 raidījums "Kultūrdeva", kurā žurnāliste Henrieta Verhoustinska intervēja aktrisi Čulpanu Hamatovu. 

Par Henrietas Verhoustinskas interviju ar Hamatovu, kas TV tika rādīta pirms pāris nedēļām, Krievijas TV dīva Sobčaka savā profilā "Instagram" ierakstīja: "Pretīgs video. Nelaimīgā Čulpana, stostoties no raidījuma vadītājas spiediena, tiek pielikta pie sienas un pratināta, kāpēc viņa katru dienu neraksta "Instagram" savā profilā par režīma noziegumiem un nekļūst par aģitētāju. (..)

Drīz viņi prasīs, lai Čulpana katru dienu atvainojas, un pēc tam lamās, ka viņa to dara nepietiekami sirsnīgi, asaras viņai spīd pārāk blāvi, raudāšana ir dzirdama pārāk klusi. (..) Lūk, tāda ir ētika, tāda ir brīvā pasaule, kurā nevar vienkārši dzīvot klusumā bez režīma nosodījuma katru dienu."

Henrieta Verhoustinska intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" atzīst, ka pirmajā brīdī pēc Sobčakas ieraksta izlasīšanas viņai bijusi nepatīkama sajūta, tomēr viņa neuzskata, ka bijusi pārāk uzstājīga, intervējot Hamatovu. 

"Biju maksimāli labvēlīga. Arī pati aktrise, cik sapratu, nejutās kā zvēriņš, kas iedzīts stūrī. Mēs pēc intervijas apskāvāmies un šķīrāmies uz pozitīvas nots," atklāj Henrieta Verhoustinska.

Pirms sarunas viņai ar Čulpanu bijusi vienošanās, ka tiks uzdoti visi, arī neērtie jautājumi, kuri Latvijas sabiedrībai laika gaitā sakrājušies, ņemot vērā aktrises iepriekšējo sadarbību ar Krievijas varu un Putinu. Jautājumi tikuši nosūtīti laicīgi, un Čulpana piekritusi uz tiem atbildēt. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu