Raidījums: Skaistumkopšanas salons Rīgā nespēj "pavilkt" Ukrainas bēgļu bezmaksas apkalpošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Skaistumkopšanas salons.
Skaistumkopšanas salons. Foto: Pixabay

Lai palīdzētu bēgļiem no Ukrainas, kāds skaistumkopšanas salons Rīgā nolēma piedāvāt bez maksas nogriezt matus un saņemt manikīra pakalpojumu. Taču šobrīd pieprasījums ir lielāks nekā uzņēmuma finansiālās iespējas, salonā skaidroja Latvijas Televīzijas raidījumam "4. studija".

Salonā "Nevi" līdz ar kara sākumu sākuši domāt, kā atbalstīt cilvēkus, kuri spiesti pamest savas mājas un doties bēgļu gaitās. Palīdzības misija sākusies ar divu Ukrainas skaistumkopšanas speciālistu pieņemšanu darbā. Tad radusies ideja – trīs dienas nedēļā iepriecināt kara bēgļus ar bezmaksas friziera un manikīra pakalpojumiem.

Patlaban par brīvu sapucējušās jau vismaz 25 ģimenes, tostarp 12 bērni.

Skaistumkopšanas salona pārstāve Signe Jusupova novērojusi, ka ukraiņu sievietes, kurām bijuši gari mati, izvēlas ļoti īsus griezumus, tādā veidā "atbrīvojoties no kara šausmām un pārdzīvojumiem".

Bezmaksas skaistumkopšanas pakalpojumus salonā nodrošina divas nedēļas. Frizieres un manikīres darbs labdarības dienās tiek apmaksāts no uzņēmēja kabatas. Salonā sapratuši, ka pieprasījums ir daudz lielāks, nekā uzņēmums var atļauties sniegt.

Video: "4. studijas" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu