VIDEO Olimpiskais čempions Krūmiņš atkal iedzīvojies smagā savainojumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas 3x3 basketbolists un olimpiskais čempions Edgars Krūmiņš "Ramirent" Nacionālās basketbola līgas pusfināla mačā iedzīvojās smagā savainojumā.

"Ramirent" Nacionālās basketbola līgas pusfināla otrajā spēlē Krūmiņa pārstāvētā BK "Jelgava" ar rezultātu 95:86 izcīnīja uzvaru pār "Gulbenes Buki/BJSS" vienību, nodrošinot ceļazīmi uz finālu.

Tiesa, jelgavnieki atbildes mačā zaudēja olimpisko čempionu Krūmiņu, jo viņš trešajā ceturtdaļā vienā no spēles epizodēm devās cīņā par bumbu un satriecās ar pretspēlētāju.

Oficiālas informācijas par savainojumu vēl nav, bet Krūmiņš pēc šīs epizodes vairākas minūtes pavadīja guļot zemē un no zāles tika aizvests uz nestuvēm. Šajā epizodē jelgavnieks iedzīvojās elkoņa savainojumā, to dislocējot.

"Apollo" rīcībā nonākusī informācija liecina, ka spēlētājs jau pārcietis procedūru, kuras rezultātā elkonis "ielikts vietā".

Savukārt ziņu aģentūra LETA noskaidrojusi, ka ceturtdien veiktajā rentgenā rokas lūzums nav konstatēts, bet nākamajā pirmdienā paredzēts veikt magnētisko rezonansi, pēc kuras varēs precīzāk noteikt traumas nopietnību un termiņu, kurā basketbolists varētu atgriezties laukumā.

Piezīme: Epizode redzama pie video laika atzīmes 1:15:31.

Video: "Gulbenes Buki/BJSS" pret BK "Jelgava"

Finālā jelgavnieki tiksies ar BK "Jēkabpils". Visticamāk Krūmiņš gaidāmajā spēlē nevarēs piedalīties.

Atgādinām, ka Krūmiņš arī olimpisko spēļu izšķirošajā mačā iedzīvojās apakšstilbu kopā saturošās saites plīsumā, kura dēļ viņš bija spiests izlaist jaunās 3x3 basketbola sezonas sākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu