Marejs pirmo reizi piecu gadu laikā stāsies pretī Džokovičam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Endijs Marejs.
Endijs Marejs. Foto: EPA/Scanpix

Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs otrdien guva panākumu Madrides "ATP Masters 1000" sērijas turnīra otrajā kārtā un trešajā kārtā tiksies ar pasaules pirmo raketi Novaku Džokoviču.

Marejs (ATP 78.) otrās kārtas spēlē ar rezultātu 6-1, 3-6, 6-2 pārspēja kanādieti Denisu Šapovalovu (ATP 16.).

Lielbritānijas tenisists trešās kārtas spēlē stāsies pretī Džokovičam, kurš bija brīvs no pirmās kārtas, bet otrajā ar 6-3, 6-2 uzvarēja francūzi Gaēlu Monfisu (ATP 21.).

"Nedomāju, ka vēl kādreiz man vēl būs iespēja spēlēt šāda līmeņa mačos," pēc panākuma pār Šapovalovu teica Marejs. "Esmu smagi strādājis, nostādījis sevi lieliskā pozīcijā un tā ir laba iespēja spēlēt pret viņu [Džokoviču] svarīgā turnīrā."

Profesionāļa karjeras laikā Marejs ir ticies ar Džokoviču 36 reizes, no kurām serbs 25 spēles kortu pameta kā uzvarētājs. Abi tenisisti pēdējo savstarpējo spēli aizvadīja 2017.gadā, kad uzvaru trīs setos izcīnīja Džokovičs.

Marejs sākotnēji bija plānojis izlaist šosezon turnīrus uz māla seguma, taču no Madrides turnīra rīkotājiem viņš saņēma īpašo ielūgumu un, pārvarot pirmo kārtu, tika pie pirmās uzvaras uz māla seguma piecu gadu laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu