Mammas aicinātas apmeklēt klātienē vai skatīties tiešsaistē “Mammu sapulci 2022”

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Mamma, māmiņa, mammuks, muča, muterīte… Mammas ir tik dažādas, bet visas – īpašas! Kā mammas Latvijā šobrīd jūtas, tiks spriests “Mammu sapulcē 2022” piektdien, 6. maijā, no plkst. 11.00 līdz 12.00 Rīgā, kinoteātrī “Splendid Palace”. Interesenti to bez maksas var apmeklēt klātienē vai skatīties tiešsaistē.

Lai noskaidrotu, kā mammas jūtas savā mātes lomā un kādi pašlaik ir viņu lielākie izaicinājumi, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” šobrīd rīko mammu aptauju, kuras dati tiks prezentēti “Mammu sapulcē 2022”. Aptaujas rezultāti ļaus uzzināt, kādi ir mammu šī brīža lielākie izaicinājumi, vai viņas jūtas atbalstītas, kā viņas vērtē – kādu atzīmi sev liktu mammas lomā un cik ļoti viņas atbilst savam mātes ideālam. Tāpat mammas un speciālisti dalīsies pārdomās un savā pieredzē par to, kāpēc mammas ir tik īpašas.

“Mammu sapulcē 2022” piedalīsies tādi sabiedrībā zināmi speciālisti un mammas kā aktrise Ieva Florence-Vīksne, mūziķe Māra Upmane-Holšteine, TV raidījumu vadītāja Rūta Dvinska, aktrise Anta Aizupe, pasākumu organizatore Gundega Skudriņa, bērnu psihiatrs Gunārs Trimda, klīniskā psiholoģe Kristīne Balode un nodibinājuma “Tēvi” vadītājs Gatis Smidrovskis, ģimenes portāla “Mammamuntetiem.lv” galvenā redaktore un rakstniece Gunita Krilova u.c. Mammu sapulci moderēs vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Aptauju un “Mammu sapulci 2022” rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, tā tiek organizēta sadarbībā ar informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmumu “Bite Latvija” un nekustamo īpašumu attīstītāju “YIT Latvija”.

Šī sapulce turpina jau seno Tēvu sapulces tradīciju, kas ierasti notiek pirms Tēva dienas.

“Mammu sapulci 2022” klātienē var apmeklēt Rīgā, kinoteātrī “Splendid Palace” vai skatīties tiešsaistē Facebook, kā arī portālos Mammamuntetiem.lv un TVNET.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu