VIDEO ⟩ F-1 reportieris pirms Maiami GP piedzīvo apkaunojošu fiasko

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Pirms svētdien, 8. maijā, notikušās Pirmās formulas (F-1) Maiami "Grand Prix" visai neveiklus mirkļus piedzīvoja ilggadējais reportieris, komentētājs, kā arī bijušais pilots Martins Brandls.

Bijušais pilots teju pirms katrām sacīkstēm dodas nelielā apgaitā pa trases starta/finiša teritoriju, lai apspriestos ar pilotiem, komandu bosiem un arī klātesošajām slavenībām.

Šoreiz gan Brandlam gājiens cauri starta/finiša taisnes burzmai nebija no tiem veiksmīgākajiem.

Vispirms pieredzējušo komentētāju teju pilnībā "atšuva" tenisa zvaigzne Venusa Viljamsa, ļoti strupi atbildot uz Brandla jautājumu. Nedaudz vēlāk viņš devās pie itāļu biznesmeņa Džanlukas Baki. Tiesa, jau pirms došanās pie Baki Brandls atzina, ka nezina, kas ir viņa potenciālais sarunu biedrs. Pēcāk viņam tikai ar otro mēģinājumu izdevās tikt pie bijušā Anglijas futbolista Deivida Bekhema.

Tomēr absolūti neveiklāko brīdi Brandls piedzīvoja, intervējot NCAA basketbola zvaigzni Paulo Bankero. Tiesa, Brandls bija pārliecināts, ka viņš uzrunā Nacionālās futbola līgas (NFL) zvaigzni Patriku Mahoumsu.

Sākumā Bankero, protams, neatsaucās uz Brandla "Patrik! Patrik!" saucieniem. Tomēr Brandlam jauno basketbolistu izdevās noķert un apvaicāties, ko viņš domā par atmosfēru tribīnēs.

"Traki. Nekad neesmu bijis uz F-1 sacīkstēm. Šis ir iespaidīgi," sacīja Bankero. Sarunas turpinājumā Brandls norādīja, ka atrasties blakus pilotiem pirms starta ir patiesi iespaidīgi. Bankero tam piekrita: "Tu vari redzēt, ka viņi koncentrējas. Tāpat kā es [pirms spēlēm]."

Un tajā brīdī Brandls atskārta savu kļūdu, neslēpjot, ka Bankero noturēja par Mahoumsu.

"Twitter" lietotāji gan vairāk pasmējās par pieredzējušā reportiera neveiklo brīdi.

"Barstool Sports" žurnālists Dens Kacs rakstīja: "Mums Martinu Brandlu vajag aizvest uz "Super Bowl" mediju dienu, bet neteikt viņam, kurš spēlētājs ir kurš."

Daļa lietotāju Brandlu nopēla, kamēr citi slavēja viņa spēju saglabāt profesionalitāti arī neveiklos brīžos.

Pašā Maiami GP uzvaru, startējot no trešās vietas, izcīnīja "Red Bull" pilots Makss Verstapens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu