VIDEO ⟩ Roka sensācija grupa "Måneskin" laiž klajā jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Grupa "Måneskin"
Grupa "Måneskin" Foto: publicitātes

Pagājušā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāji, starptautiski atzītā roka sensācija "Måneskin" atgriežas ar jaunu singlu "Supermodel".

Dziesmas producents ir slavenais Makss Martins (Max Martin), kurš strādājis ar tādiem pazīstamiem māksliniekiem kā The Weeknd, Coldplay, Lēdiju Gāgu (Lady Gaga) u.c. Jaunais singls "Supermodel  seko kā svaigs turpinājums grupas jaunākajām ziņām, kas ir 1 miljarda klausījumu sasniegšana pagājušajā nedēļā grupas atpazīstamākajam hitam "Beggin".

Jaunais singls "Supermodel" ar savu Kalifornijas garu un lipīgajām modernajām rokenrola skaņām turpina uzturēt dzīvu grupas neremdināmo rokenrola zīmolu. "Måneskin" nācis klajā ar "Supermodel" konceptu, kas iedvesmojies no dažādiem personāžiem, ar kuriem grupa savā laika iepazinusies Losandželosā.

“Mēs uzrakstījām "Supermodel" īsi pēc tam, kad bijām pavadījuši dažus mēnešus Losandželosā. Reizēm mēs paši bijām pārsteigti, cik ļoti cilvēki ir apsēsti ar ideju par “slavenībām”, to statusu, viņu izskatu un klausītāju saikni ar tiem,” saka grupa. “Supermodel galvenās varones personība atbilst foršai, jautrai un sabiedriskai būtnei, tomēr realitātē viņa ir satraukta, slēpj skumjas un atkarības. Savā ziņā tu viņu mīli, jo viņa zina, kā labi pavadīt laiku, bet tanī pašā laikā tu gribi no viņas izvairīties, jo ar viņu vari iekulties nepatikšanās.”

"Måneskin" jauno dziesmu izpildīs Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā 14. maijā, svinot gadu kopš uzvaras, kas viņiem palīdzēja nokļūt topu virsotnēs.

Grupa savu pasaules turneju "LOUD KIDS TOUR" sāks 31. oktobrī ar izpārdotu koncertu Sietlā un sniegs jau izpārdotus koncertus citās pilsētās, tostarp Ņujorkā, Sanfrancisko, Atlantā un Vašingtonā. Tāpat grupa ir izziņojusi papildkoncertu Losandželosā pirms savas izpārdotās Eiropas tūres atklāšanas 2023. gadā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu