VIDEO ⟩ Divgadnieks ASV nejauši pasūta 31 čīzburgeru un sagādā prieku kaimiņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Neierasts pasūtījums nonācis pie ģimenes Teksasā - divus gadus vecs bērns mammas telefonā nejauši pasūtījis 31 čīzburgeru, vēsta raidsabiedrība CNN.

Divus gadus vecs puisītis mammas telefonā nejauši pasūtījis 31 čīzburgeru no ātrās ēdināšanas uzņēmuma "McDonald's", kamēr mamma strādāja no mājām un iedeva dēlam atbloķētu telefonu.

Mazajam puisītim patīk skatīties uz savu atspulgu kamerā, tāpēc Kelsija Goldena, kas tajā brīdī strādāja no mājām, iedeva telefonu dēlam.

Taču šoreiz Barets nepētīja savu atspulgu. "Viņš sāka spiest ekrānu un šūpot telefonu tā, it kā viņa roka būtu amerikāņu kalniņi," sacīja mamma.

Tad Goldena saņēma paziņojumu no pārtikas piegādes aplikācijas "DoorDash", ka pasūtījums aizņem ilgāku laiku nekā parasti. Tas šķita neierasti, jo tajā rītā viņa bija uztaisījusi pusdienas saviem diviem vecākajiem bērniem, nevis pasūtījusi tās "DoorDash", kā dažreiz mēdz darīt. 

Kad mamma spēlējās ar Baretu uz lieveņa, pie mājas piebrauca piegādes automašīna un izņēma lielu somu ar 31 čīzburgeru.

Sākumā sieviete padomāja, ka kurjers ieradies nepareizajā mājā: "Tikai tad sapratu, ka Barets spēlējās ar manu telefonu. Viņš tajā laikā bija veicis pasūtījumu."

Tā kā nevienam Goldenu ģimenē nepatīk čīzburgeri, sieviete savas pilsētas sociālā tīkla "Facebook" lapā ierakstīja, ka piedāvā bezmaksas čīzburgerus. 

"Pienāca viena sieviete stāvoklī. Viņa vēlējās sešus burgerus," sacīja Goldena, kas padalījās arī ar kaimiņiem.

Pasūtījums izmaksāja 92 ASV dolārus, jo puisītis atstāja "ļoti dāsnu" dzeramnaudu 25% apmērā.

Sieviete cer, ka šis gadījums "palīdzēs padarīt cilvēku dienas gaišākas šajā skumjajā pasaulē".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu