Kariņš: Ministru amata kandidātiem Indriksonei un Eklonam ir koalīcijas pilns atbalsts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts kanceleja

Koalīcijā ir pilns atbalsts ekonomikas ministra amata kandidātei Ilzei Indriksonei (NA) un iekšlietu ministra posteņa pretendentam Kristapam Eklonam, šodien, 23. maijā, pēc koalīcijas sanāksmes pauda Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV), atsaucoties uz sēdē pārrunāto.

Premjers sagaida, ka šonedēļ valdība atkal būs pilnā sastāvā, jo ceturtdien, 26. maijā, Saeimā gaidāms balsojums par Nacionālās apvienības virzītās Saeimas deputātes, līdzšinējās Ekonomikas ministrijas (EM) parlamentārās sekretāres Indriksones un "Attīstībai/Par!" pieteiktā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) priekšnieka vietnieka Eklona kandidatūrām attiecīgajiem ministru posteņiem.

Kariņš uzsver, ka pašreizējos sarežģītajos laikos valdībai ir ļoti svarīgi strādāt pilnā sastāvā, lai varētu atrisināt valstī svarīgas lietas - aizsardzības spēju un enerģētiskās drošības un neatkarības stiprināšanu, kā arī mērķēta atbalsta sistēmas nodrošināšanu tiem valsts iedzīvotājiem, kuriem tā vairāk nepieciešama.

Valdības vadītājs pozitīvi novērtēja, ka koalīcija gatava turpināt "līdzšinējo labo sadarbību".

Jau vēstīts, ka abu ministru posteņi kļuva vakanti pēc tam, kad tos nācās atstāt līdzšinējai iekšlietu ministrei Marijai Golubevai (AP) un līdzšinējam ekonomikas ministram Jānim Vitenbergam (NA).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu