Rīgā un Viļņā kāpj benzīna cenas, bet Tallinā - dīzeļdegvielas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā benzīna cenas pieauga, savukārt dīzeļdegvielas cenas samazinājās, tikmēr Tallinā dīzeļdegvielas cena palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā palielinājās par 1% - līdz 1,974 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 2,1% - līdz 1,874 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena palielinājās par 3,7% - līdz 1,939 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1,1% - līdz 1,769 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nemainījās un piektdien maksāja 1,999 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,7% - līdz 1,829 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā saglabājās stabilas un piektdien maksāja attiecīgi 0,815 eiro un 0,93 eiro par litru. Tikmēr Viļņā autogāzes cena palielinājās par 2,4% - līdz 0,862 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu