Benzemā atzīts par Čempionu līgas labāko spēlētāju; paziņota simboliskā izlase

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karims Benzemā
Karims Benzemā Foto: AFP/SCANPIX

Par aizvadītās sezonas Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas labāko spēlētāju atzīts čempionvienības Madrides "Real" uzbrucējs Karims Benzemā, otrdien paziņoja līga.

Benzemā arī tika pie balvas par skaistākajiem gūtajiem vārtiem šosezon, šo apbalvojumu izpelnoties par raidījumu ar galvu ceturtdaļfināla mačā ar Londonas "Chelsea".

Čempionu līgas 2021./2022. gada simboliskajā izlasē iebalsoti pa četriem spēlētājiem no finālistēm "Real" un angļu "Liverpool".

"Real" izlasē pārstāv arī vārtsargs Tibo Kurtuā, kurš tika atzīts par fināla vērtīgāko spēlētāju, uzbrucējs Vinisiuss Žuniors, kurš tika arī pie šīs sezonas labākā jaunā spēlētāja apbalvojuma, un pussargs Luka Modričs.

"Liverpool" simboliskajā izlasē pārstāv pussargs Fabinju, kā arī aizsargi Trents Aleksandrs-Ārnolds, Virdžils van Dijks un Endrū Robertsons.

Uzbrukumā līdzās Benzemā un Žunioram izlasē ievēlēts Kilians Mbapē no Parīzes "Saint-Germain", vidējā līnijā Mančestras "City" pussargs Kevins de Breine, kā arī aizsargs Antonio Ridigers no "Chelsea".

Par Čempionu līgas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Benzemā, kurš pretinieku vārtsargus pārspēja 15 reizes. Turklāt desmit trāpīgi sitieni francūža kontā izslēgšanas spēlēs, kas ir atkārtots turnīra rekords.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu