Blogere Alise Mičule atklāj, kāpēc nolēma šķirties no vīra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Maija izskaņā pašmāju jūtūbere, influencere, ceļotāja un vegāne Alise Mičule paziņoja, ka šķiras no mīļotā Mārtiņa. Nu Mičule atklājusi iemeslus, kāpēc vēlējusies būt brīva sieviete. 

Alise, kura ar otro pusīti ļāva saviem sekotājiem ieskatīties viņu ikdienā un kopīgajos ceļojumos, pielika punktu abu attiecībām.

"Man nebija ne jausmas, ka pienāks šis brīdis, kad mūsu ceļi šķirsies. Esmu sakrāmējusi savas mantas un gatava doties, tikai vēl nezinu kur. Nekad nebiju domājusi, ka varu justies tik labi, nezinot, kāda tagad būs mana dzīve? Es pat īsti nezinu, kā ir būt pašai šajā pasaulē.

Vispār ir ļoti bailīgi, bet kā man viena gudra sieviete reiz teica "jo lielākas bailes, jo lielāka brīvība aiz tām stāv".

Pēc šī es mazliet atkarīga paliku no savām bailēm un spēle ar uguni paliek interesantāka," vietnē "Instagram" maija beigās vēstīja Mičule. Nu influencere, atbildot uz sekotāju jautājumiem, paskaidrojusi, kāpēc nolēmusi šķirties. 

"Vēlme būt vienai šajā dzīvē bija tā, kas radīja vēlmi šķirties. Attiecības ir darbs, kuram man tagad nav nedz laika, nedz vēlēšanās investēt sevī. Gribu padzīvoties ar sevi divatā šajā dīvainajā pasaulē," skaidroja Mičule. 

"Vispār interesanti, ka pirms mēs ar Mārtiņu sākām savu kopdzīvi, abi bijām tādā "man nevajag attiecības" posmā. Ar visu to, šīs bija skaistākās attiecības, kādas man ir bijušas un es noteikti nebeigšu runāt par to, jo pati esmu savā ziņā pārsteigta, cik lai esam visu izveidojuši un cik labi protam arī visu nobrucināt, lai nepaliek smirdīga būvgružu čupa aiz mums, kuru pēc tam grūti savākt," par cieņpilno šķiršanos saka Mičule.

Daži sekotāji bija neizpratnē par abu šķiršanos, jo pāris sociālajos tīklos radījis mīlošu attiecību priekšstatu. Alise skaidroja, kas viņu līdz galam nav apmierinājis esot attiecībās: "Neapmierināja tas, ka esmu attiecībās. Mēģinājām atvērta tipa attiecības, bet šādā veidā tas nestrādāja."

Arī no sava uztetovētā laulības gredzena Alise nevēlas atvadīties. "Atstāšu par piemiņu šim skaistajam dzīves posmam. Absolūti neko nenožēloju un noteikti nevēlos atbrīvoties no šī tetovējuma."

Tāpat jaunā sieviete saviem sekotājiem atklāja, ka turpmākos trīs mēnešus uzturēsies Rīgā, taču nākotnē viņa sevi Latvijā neredz. "Man šeit patīk daba, bet klimats nav mans. Nākamziem plānoju uz Taizemi doties."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu