Tamāra Globa nosauc Zodiaka zīmes, kurām jūnijā jābūt īpaši uzmanīgām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: by-studio/Shutterstock.com

Slavenā astroloģe Tamāra Globa brīdina četrus Zodiaka pārstāvjus, kuriem jūnijs sagādās brīnišķīgus momentus, taču jābūt īpaši uzmanīgiem, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām. 

Vēži

Vēžiem jūnijs ir jaunu karjeras plānu veidošanas periods, un menedžments palīdzēs šajā jautājumā. Jūs veidojat nākotni kopā ar draugiem. Rodas jaunas saiknes, jaunas intereses. Iespējams, ka tas attiecas arī uz personiskajām attiecībām. Taču esiet piesardzīgs, ceļojot jūnija vidū un mēneša beigās. Sargi savu veselību – īpaši mēneša beigās un sākumā. Izvairieties no apšaubāmiem sakariem gan darbā, gan attiecībās. 

Jaunava

Jaunavai jūnijs ir ceļojumu un jaunu iepazīšanos mēnesis. Tālu no mājām jūs jūtaties vajadzīgs, laimīgs un mīlēts. Iespējama svarīga tikšanās. Būs izvēle starp vecām un jaunām attiecībām. Jūnija otrajā pusē pienāks labs laiks darbam un peļņai, bet teju visu mēnesi vajadzēs tērēt krietnu naudas summu. Esiet ļoti uzmanīgs pret savām finanšu lietām, mēģiniet veikt savu darbu laicīgi. Tas dos labus ienākumus. Mēneša beigās izrādi uzmanību saviem draugiem, nestrīdies ar mīļajiem. Daži plāni var neizdoties, taču nevaino tajā citus.

Mežāzis

Jūnijā darbs mīsies ar atpūtu. Nāksies nodarboties ar nekustamā īpašuma jautājumiem, risināsiet remonta problēmas. Labs laiks, lai pārceltos uz jaunu mājvietu. Jūnijs jums ir mīlestības, radošuma periods. Iespējama grūtniecība vai ieņemšana. Bet tajā pašā laikā būs grūtības, kas radīsies personīgajās attiecībās. Jūnijs ir darba periods, jauni sākumi, kas nesīs peļņu. Mēneša beigās esi ļoti uzmanīgs pret bērniem, kā arī ģimeni. Nekādā gadījumā neaizmirsti par bērnu problēmām.

Zivis

Jūnijs Zivīm ir duāls periods, tas nesīs labas iespējas mācīties, mācīt, iestāties sev tīkamā izglītības iestādē. Centies vairāk uzmanības veltīt treniņiem jūnija pirmajā pusē. Jūnijs ir arī labas peļņas laiks, tas nesīs mīlestību un atbalstu. Kopā ar radiem un draugiem vari uzlabot savu finansiālo stāvokli, veikt kādu lielu kopīgu pirkumu. Jūnija otrajā pusē nodarbosies ar mājokļa jautājumiem, būs darbs no mājām. Jūnija beigās Zivīm ir jāpievērš liela uzmanība bērniem, kā arī jāpalīdz mīļajiem, jārūpējas par viņu veselību, jābūt viņu sargeņģeļiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu