Valles pagastā strīda laikā vīrietis nodedzina ģimenes auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kādā ģimenē Valles pagastā izcēlies strīds, kura rezultātā vīrietis kopīgo automašīnu "Audi A4" aizdzinis uz tuvējo pļavu un aizdedzinājis, tai nodegot pilnībā, vēsta "Degpunktā".

Pēcāk vīrietis iegāja vietējā veikalā un mēģināja uz parāda iegadāties alkoholiskos dzērienus, bet, kad tas neizdevās, ticis pie naudas un aizsūtījis audžumeitu pakaļ grādīgajai dzirai.

"Aizdomās par noziedzīgo nodarījumu tika aizturēts vīrietis un policijā par notikušo sākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu. Notiek izmeklēšana. Šobrīd tiek skaidrots faktiskais automašīnas īpašnieks un notikušā apstākļi," norādīja VP Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Ciemats ir mazs un neviens vietējais nevēlējās runāt kameras priekšā. Vairāk par tā vakara notikumiem zina stāstīt veikala pārdevējas, kas tajā dienā strādājušas.

Vīrietis ar asiņainu roku iegājis vietējā veikalā. Kā varēja saprats, vīrieša roka bija cietusi, viņam izsitot automašīnas stiklu.

Vīrietis ar savu sievu dzīvo šajā ciematā salīdzinoši nesen, apmēram gadu. Pašvaldība esot piešķīrusi māju. Runājot ar vietējiem par aizdedzināto auto, gandrīz ikviens ir informēts par notikušo un pazīst auto dedzinātāju. Viņš ikdienā kopā ar sievu lasa pļavu puķes, tās pārdod un tā pelna iztiku.

Tuvākie kaimiņi mašīnas dedzinātāju neuzskata par bīstamu un īsti nesaprot, kāpēc viņš tā rīkojies. Ģimenes apstākļi ir diezgan skaudri, saime mēģinot iztikt kā var. Audzina četrus bērnus un ceturtais ir tikai nesen piedzimis. Vietējie lēš, ka ģimenē tiek lietots alkoholu.

"Degpunktā" satiek arī pašu cietušo, kura paspējusi iegādāties jaunu auto un tā vakara notikumus jau aizmirsusi un piedevusi pāridarītājam.

Vīrietim būs jārēķinās ar kriminālprocesa sekām.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu