Trešdienas horoskops: 15. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 15. jūnijam. 

AUNS

Iespējamas domstarpības ar kolēģiem vai darījumu partneriem, jo tev šķitīs, ka kāds kaut ko nav godam paveicis. Piedomā pie sava komunikācijas veida.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā daudz pienākumu un mainīgas situācijas, toties labs laiks darīšanām iestādēs – ierēdņi runās tev saprotamā valodā. Iespējas nokārtot sarežģītus jautājumus.

DVĪŅI

Var rasties jaunas peļņas iespējas un interesanti varianti. Tikai jāorientējas uz ilgtermiņa projektiem un jārēķinās, ka nāksies strādāt ar lielu atdevi.

VĒZIS

Radošas idejas, kas saistās ar peļņu nākotnē, un darbu diezgan daudz - kā jau vienmēr. Sirds alks kādas krāsainas pārmaiņas dzīvē. Lielisks laiks attiecību tēmai.

LAUVA

Tu esi līderis, taču necenties nevienam neko pierādīt un neuztiep savu viedokli, jo arī kolēģi vai darījumu partneri var ieteikt ko ļoti noderīgu – ieklausies!

JAUNAVA

Neuzņemies papildus pienākumus, ko tev kā kārtīgam darba rūķim gribēs piespēlēt. Var nākties sastapties ar ne pārāk godīgu konkurenci, taču eksistē tāda lieta kā „bumeranga efekts”.

SVARI

Smagi jāstrādā un jāuzņemas atbildība, bet tajā pašā laikā var nākt kārdinoši izaicinājumi un jauni pavērsieni. Nebīsties riskēt, tev viss lieliski izdosies.

SKORPIONS

Tev tīk darboties un arī paspīdēt profesionālajā jomā, taču vajadzētu vairāk atrast laiku sev. Vienatnes brīži ļaus uzkrāt spēkus, lai pēc tam var darboties ar pilnu jaudu.

STRĒLNIEKS

Darbā visu dari apdomīgi, jo pastāv riski kļūdīties. Īpaši uzmanīgam jābūt ar finansēm, aizņēmumiem, aizdevumiem. Turies tālāk no situācijām, kur citi villojas un skaidro attiecības.

MEŽĀZIS

Zināšanu nevar būt par daudz. Izpēti semināru piedāvājumus. Pārsvarā interese par lietišķām tēmām, taču nav izslēgts, ka gribas pievērsties arī garīgajam vai filozofiskajam lauciņam.

ŪDENSVĪRS

Sajutīsi spēku pieplūdumu, radīsies jauni plāni. Realizēt ieceres var palīdzēt draudzīgi kontakti vai seni darījumu partneri. Ir taču tavā dzīvē cilvēki, ar kuriem kopā “pus puds sāls apēsta”.

ZIVIS

Darbus vajadzētu organizēt tā, lai paliek vairāk laika sev. Gribēsies izbaudīt vasarīgās dienas, pievakarē kaut kur aizbraukt. Ja savas labās sirds dēļ uzņemsies pārāk daudz, vēlāk priecīgs nebūsi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu