Sestdienas horoskops: 18. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 18. jūnijam. 

AUNS

Ļoti gribēsies rūpēties par mājiniekiem un saimniecību, kā arī palutināt savus mīļos. Iepērkoties, uzmanies no nelietderīgiem tēriņiem. Sirdslietās kaislīgas emocijas.

VĒRSIS

Vajadzētu doties dabā – makšķerēt, laivot, iet sportiskā pārgājienā. Šāda atpūta uzlādēs ar enerģiju. Un, ja vēl kopā ar mīļoto cilvēku, tad ļoti pozitīva emociju gamma.

DVĪŅI

Jautras izklaides, sporta sacensības, dejas klubā un tikšanās ar draugiem. Tikai nevajag ar viņiem kārtot naudas lietas, aizdot vai aizņemties, jo kaut kas var noiet greizi.

VĒZIS

Dodies nelielā ceļojumā vai velti laiku sev. Vienatnē labāk domas raisās un aina kļūst skaidrāka, arī sirdslietās kaut kas pārdomājams. Vēlams nesteidzīgs dienas ritms.

LAUVA

Ar prieku nodosies izklaidēm, būsi draugu kompānijas dvēsele un ar šarmu un savu dabas doto eleganci iekarosi simpātijas. Jābauda vasara un mīlestība.

JAUNAVA

Aktīva komunikācija ar radiniekiem un saimniecības sakārtošana, taču nav piemērots laiks tehniskiem darbiem. Brīvajiem ļaudīm sirdi sildīs klusa mīlestība.

SVARI

Burvīga diena attiecību jautājumiem. Ja atvērsi sirdi un ļausies, tad būs daudz kaislību un uzlādējoša enerģija. Emocijas bango, mutuļo un nes viļņa galotnē.

SKORPIONS

Jāparosās mājas saimniecībā. Darīsi to ar prieku – kārtosi istabas, uzprišināsi interjeru, sakopsi dārzu, sēsi, stādīsi. Savukārt sirdslietās gan daži nopietni pārdomu brīži.

STRĒLNIEKS

Lieliska diena ekskursijai vai nelielam ceļojumam. Kaut kur aizbrauc un izklaidē savus mīļos, jo, paliekot mājās, var rasties spriedze, strīdi un domstarpības.

MEŽĀZIS

Vislabākā atpūta mājās nesteidzīgi saimniekojot vai guļot uz zviļņa mauriņā ar atspirdzinājumu glāzē. Vari uzaicināt kompānijā draugus – saviesīgas sarunas iedvesmos.

ŪDENSVĪRS

Ar mājas darbiem šodien nenopūlies, jo daudz svarīgāka privātā dzīve. Romantiski brīži kopā ar mīļoto un saprašanās bez vārdiem. Aizbrauciet kopā pie dabas vai uz romantisku viesu namiņu.

ZIVIS

Šodien dari to, kas vairo optimismu un dzīvesprieku – kādam tas būs mīļotais hobijs, kādam saimniecības darbi mājās un ģimenes pasākumi, kādam tikšanās ar draugiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu