Ļaudis sašutuši par Samantas Tīnas un Markus Rivas dalību Krievijas uzņēmuma ballītē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere, Ivars Soikāns/LETA

Ļaudis sociālajos tīklos šūmējas par Krievijā bāzētā uzņēmuma "NL International" dzimšanas dienas ballīti, kurā piedalījās arī pašmāju dziedātāji Samanta Tīna un Markus Riva. 

Pagājušā nedēļas nogalē norisinājās Krievijā bāzētā uzņēmuma "NL International" grandiozā dzimšanas dienas ballīte, kura ar vērienu tika noslēgta kinoteātrī "Splendid Palace".

Koncertā uzstājās arī pašmāju dziedātāja Samanta Tīna, un pasākumu vadīja Markus Riva.

"Twitter" lietotāja Sindija rakstīja par šova "Ģimene burkā" zvaigzni Agritu Bindri-Blumenauu, kura strādā "NL International" un regulāri reklamē uzņēmuma produkciju. Agrita nesen veica kuņģa samazināšanas operāciju - bariatriju, taču korporatīvajā ballītē par svara zudumu pateicās "NL International" ražotajiem "brīnumpulverīšiem". 

"Kurš vēl uzskata, ka mūsu produkti nestrādā?" pie fotogrāfijas, kuru pārpublicējusi Agrita, raksta Ilona, kura arī apmeklēja uzņēmuma ballīti. 

Pēc fotogrāfijas publicēšanas izcēlās komentāru vētra, tostarp ļaudis bija neizpratnē par Samantas Tīnas un Markus Rivas dalību Krievijā bāzētā uzņēmuma korporatīvajā pasākumā.

Samanta Tīna "Apollo.lv" sniedza sīkāku komentāru par savu dalību, skaidrojot, ka dziedātāja ir par Ukrainu un ikdienā atklāti pauž savu nostāju šajā jautājumā. 

"Uzstājos Baltijas dibinājumam! Runāju Latviski! Bija arī cilvēki no Ukrainas, kas mani ļoti priecēja. Es daru savu darbu, esot uzrunāta Latvijā no Baltijas dibinājuma!

Ne es tur strādāju, ne esmu ieinteresēta pētīt vēstures pirmsākumus. Pasākumā es runāju latviski, Latvijā Baltijas dibinātai kompānijai! To, protams, visu noskaidroju, jo arī man tas ir svarīgi!" skaidroja Tīna. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu