Kima Kardašjana noliedz, ka būtu sabojājusi Merilinas Monro kleitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu šovbiznesa zvaigzne Kima Kardašjana šī gada maijā notikušajā vakartērpu parādē "Met Gala 2022" uzmirdzēja Merilinas Monro kleitā. Pēc tam izskanēja runas, ka Kardašjana sabojājusi leģendāro tērpu. 

Kardašjanas kleita ir viens no ikoniskākajiem tērpiem modes vēsturē, taču tikai pateicoties tās iepriekšējai kleitas īpašniecei dīvai Merilinai Monro. Blondīne to valkāja 1962. gada 19. maijā, dziedot "Happy Birthday Mr President" prezidentam Džonam F. Kenedijam 45. dzimšanas dienā.

2016. gadā kleita tika pārdota izsolē par gandrīz pieciem miljoniem dolāru. Taču ikoniskais tērps glabājas nevis privātkolekcijā miljonāra mājā, bet gan Ripleja muzejā.

Uzreiz pēc ekstravagances uz sarkanā paklāja un kadriem pie rožu sienas Kima novilka tērpu un veselu atdeva muzeja darbiniekiem, tomēr tērps, iespējams, netika atgriezts tā iepriekšējā stāvoklī.

Tomēr neilgu laiku pēc "Met Gala 2022" vietnē "Twitter" tika publicēti tērpa foto, iespējams, pirms un pēc tam, kad Kardašjana to valkāja uz sarkanā paklāja. Fotogrāfijās redzams, ka pie rāvējslēdzēja manāmas izstaipīta auduma pazīmes un trūkst kristālu, īpaši ap kleitas aizmuguri.

Pati Kardašjana noliedz, ka būtu sabojājusi dārgo kleitu: "Ripleja muzejs un es brīnišķīgi sastrādājāmies, vīrieši ar cimdiem rokās vilka kleitu man mugurā." 

Lai kleita derētu Kardašjanai trīs nedēļu laikā nācās atbrīvoties no 7 kilogramiem. "Es to uzmērīju, man tā nederēja, un es sacīju - dodiet man trīs nedēļas. Man vajadzēja zaudēt 7 kilogramus, lai varētu tajā ielīst, tas bija liels izaicinājums, bet es to uztvēru kā lomu. Es biju apņēmības pilna tajā ietilpt," atklāja amerikāņu šovbiznesa zvaigzne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu