Ceturtdienas horoskops: 30. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 30. jūnijam. 

AUNS

Ik pa brīdim gribas strīdēties - tad dodies izvēdināt galvu un izstaigāties. Jā... un neaizmirsti par soļu skaitītāju. Vakarpusē jauka saziņa ar draugiem.

VĒRSIS

Dažādas interesantas ieceres birs kā no pārpilnības raga. Nosvērto un pragmatisko Vērsi nevar ne pazīt. Labāk gan neko nesasteidz un visus plānus rūpīgi izvērtē.

DVĪŅI

Lietišķajā jomā jauni izaicinājumi, no kuriem nevajadzētu atteikties, kaut arī mazliet nedroša sajūta. Var gadīties iepazīties ar cilvēkiem, kas palīdz izaugsmē, tomēr viss atkarīgs no tevis.

VĒZIS

Kurš teica, ka būs gludi – kā pa diedziņu? Jārosās sviedriem vaigā un tad sasniegsi rezultātu. Sūram darbam saldi augļi un ir iespējas palielināt ienākumus.

LAUVA

Veiksmīga diena darīšanām ar ārzemēm un interesantiem sadarbības projektiem. Taču pievērs uzmanību tam, kādu labumu gūsi. Nosacījumi jāapspriež ļoti detalizēti.

JAUNAVA

Ak, emocijas, emocijas... Tās nav labākais palīgs, turklāt neapdomīgi izteikti vārdi vēlāk var atspēlēties. Vairāk smaidi un saskati dzīvē pozitīvo!

SVARI

Prāts darbosies augstā līmenī un ir vērts ķerties pie jauniem projektiem. Tikai der ieklausīties citu ieteikumos, jo skats no malas palīdzēs tikt skaidrībā par niansēm.

SKORPIONS

Neatkāpjas tāda kā rutīnas sajūta. Var rasties vēlme mainīt darbu, pievērsties citai nozarei, uzsākt kaut ko pavisam nezināmu. Nepārsteidzies un nepārrēķinies naudas lietās.

STRĒLNIEKS

Ja profesionālajā jomā kaut kas neies, kā plānots, garastāvoklis būs sabojāts. Atceries seno patiesību: nevajag uztraukties par situācijām, kuras nevari ietekmēt.

MEŽĀZIS

Tava dzīves pieredze, loģika un zināšanas ļaus nostiprināt autoritāti. Darba kolēģi vai tuvinieki taujās padomu, un tavs skats no malas viņiem ļoti noderēs.

ŪDENSVĪRS

Jāmeklē jaunas iespējas un jāķeras pie interesantiem projektiem. Prātā var ienākt trakas biznesa idejas, kas citos raisa izbrīnu, bet tev izdosies. Turklāt arī domubiedrus atradīsi.

ZIVIS

Nemierīga diena, bet tas tev gluži pa prātam. Daudz saziņas, daudz pienākumu, un šajā enerģijas plūsmā jutīsies lieliski. Jaunas idejas par peļņu, jāķeras tikai pie darba.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu