VIDEO ⟩ Pamatīgi dūmi un liesmas. Uz Salu tilta nodeg automašīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kādai sievietei, vadot automašīnu, 30. jūnija pēcpusdienā nācās piedzīvot nepatīkamu situāciju uz Salu tilta – spēkrats pēkšņi aizdedzies, un braucējai bija pašai jāpieņem lēmums, kur bremzēt un kā spēkratu dzēst, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tatjana ar dēlu Pārdaugavas virzienā mēroja ceļu pāri Salu tiltam, bet, tuvojoties Lucavsalai, spēkratam pazuda vilktspēja, salonā parādījās kodīga smaka un zem motora pārsega kaut kas sāka intensīvi kūpēt. Sieviete steidza apturēt automašīnu malējā joslā.

Sieviete stāstīja - redzot, ka mašīna aizdegusies, strauji piebremzēja, apstājās ceļa malā un ir pateicīga līdzcilvēkiem, kas nāca talkā liesmas dzēst. Spēkratu neizdevās glābt – 10 minūšu laikā auto izdega.

Iespaidīgos dūmus un liesmas, kas cēlās virs "Volvo", iemūžināja daudzi garāmbraucošie, bet daļa no cilvēkiem stājās ceļmalā un steidza līdzēt ar ugunsdzēšamajiem aparātiem. Līdzcilvēku pūles spēja apturēt liesmu izplatīšanos vien uz neilgu laiku.

Braucamrīks tika aizvests ar evakuatoru. Kamēr tas vēl nebija atbraucis, satiksme Pārdaugavas virzienā tika organizēta pa divām joslām.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu