FOTO ⟩ Iepazīsties ar jaunā mīlas šova "Kaislību vasara" dalībniekiem!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto/ Apollo.lv kolāža

Pirmizrādi pirmdien, 4. jūlijā, nākamās paaudzes televīzijā Go3 piedzīvoja attiecību šovs "Kaislību vasara", kur dalībniekus vieno alkas pēc skaistām, dziļām un neviltotām attiecībām. Jau pirmajā epizodē dzimst jaunas simpātijas. Piedāvājam iepazīties ar dalībniekiem, kuru mīlestības ceļojumam būs iespējams sekot šovā "Kaislību vasara".

Šovu un tā karstākās, emocionālākās aizkulises jau no 4. jūlija var redzēt nākamās paaudzes televīzijā "Go3". Savukārt no 18. jūlija darba dienu vakaros plkst. 18.10 šovs būs skatāms kanāla "TV3" ēterā.

Edžus, 25 gadi

Edžus ikdienā nodarbojas ar preču pārvadāšanu, kā arī jau septiņus gadus brīvo laiku aizpilda, sniedzot friziera pakalpojumus. Pats sevi uzskata par godīgu, pretimnākošu un komunikablu personību, kas attiecībās meklē kopīgas intereses un sievietes atbalstu.

Dzīves moto: Nekad neko nenožēlot, bet darīt, kā saka sirds.

Foto: Publicitātes foto

Kristaps, 25 gadi

Kristaps ir mākslinieciska dvēsele, kura galvenās nodarbes ir dejošana, gleznošana un mūzika. Viena no viņa svarīgākajām iezīmēm ir ticība saviem spēkiem. Pats sevi raksturo kā ekstrēmu un azartisku cilvēku, kam patīk aizraujošs dzīvesveids un ballītes labās kompānijās. Attiecībās Kristaps meklē cilvēku, ar ko kopā būvēt piedzīvojumiem pilnu dzīvi. Precēties nav gatavs, jo kāzas ir nopietns un arī dārgs pasākums. Meklē meiteni ar koptu, sportisku ķermeni.

Foto: Publicitātes foto

Mārtiņš, 29 gadi

Mārtiņš attīsta saimniecību ārpus Rīgas, pelna naudu finanšu sfērā un audzina dēlu, savukārt draugi viņu raksturo kā staigājošu ballīti. Sevi uzskata par ģimenes cilvēku, tādēļ viens no viņa dzīves lielajiem mērķiem, neraugoties uz neseno šķiršanos, ir izveidot stabilu ģimeni. Meklē romantisku un attiecībām atvērtu sievieti, kuru ir gatavs lutināt.

Foto: Publicitātes foto

Edgars, 29 gadi

Edgars spēlē hokeju un vada restorānu. Sevi sauc par labsirdīgu cilvēku, bet, ja kāds stāsies ceļā, var kļūt arī skarbs. Viņa dzīves mērķis ir nodibināt ģimeni. Līdz šim bijis vienās nopietnās attiecībās, kurām punktu pielika sarežģītais Covid-19 pandēmijas laiks. Meklē meiteni ar skaistām acīm un matiem. Tādu, kurā nesēž dēmons.

Foto: Publicitātes foto

Marko, 30 gadi

Marko strādā Norvēģijas kalnu kūrortos, kur būvē vasarnīcas. Brīvajā laikā nodarbojas ar kalnu riteņbraukšanu un snovbordu. Sevi tēlaini raksturo kā mierīgu vētru. Uzskata, ka viņam ir liela un sirsnīga sirds, tādēļ meklē lielu mīlestību, atklātas un godīgas attiecības. Līdz šim gan meitenes to nav sapratušas un ne vienmēr ir bijušas godīgas.

Foto: Publicitātes foto

Sanita, 27 gadi

Sanita ir friziere un skropstu meistare. Vaļasprieki – iet uz sporta zāli, filmēt "TikTok" video un lasīt grāmatas.

Pati sevi raksturo kā smieklīgu, jautru un mīļu. Bet viņas draugi saka – Sanitas dzīve ir drāma. Drāmas Sanitas dzīvē lielākoties ir saistītas ar randiņu un “tinderrandiņu” dažādo pieredzi. No sava vīrieša gaida rūpes. Nekad pati neaicina vīriešus uz randiņiem.

Foto: Postimees

Estere, 29 gadi

Estere ir skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā, kas brīvajā laikā izbauda ceļošanu un ēdiena gatavošanu.

Uzskata, ka ir uzticama, nosvērta un aktīva dāma, bet dažkārt iekuļas avantūrās. Bija saderinājusies, bet saprata, ka ķermeņa saikne nav pietiekami liela, lai precētos. Šovā meklē sev līdzīgu cilvēku.

Foto: Publicitātes foto

Līga, 18 gadi

Skaistumkopšanas speciāliste, kas sevi uzskata par multimākslinieci. Brīvajā laikā nodarbojas ar boksu. Sevi sauc par romantisku un spontānu, tajā pašā laikā atbildīgu cilvēku. Ja šovā satiktu savu ideālo vīrieti, būtu gatava arī precēties.

Foto: Publicitātes foto

Ramona, 19 gadi

Mācās par juristu, strādā un apmeklē sporta zāli. Trīs labākās īpašības: komunikabla, draudzīga un atvērta.

Dzīves moto: Caur ērkšķiem uz rozēm. Viņas dzīvē liela nozīme ir tam, kāda ir pašas un arī viņas iespējamo partneru fiziskā forma, jo tas parāda to, kā cilvēks par sevi rūpējas. Meklē cilvēku, ar ko apprecēties. Gribētu divus bērnus.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu