Medemciemā notikusi motocikla avārija. Tā vadītājs miris notikuma vietā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ververidis Vasilis/Shutterstock

Ceturtdienas, 7. jūlija, vakarā notikusi avārija Medemciemā. Motociklists miris notikuma vietā, vēsta Valsts policija.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 118 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 28 personas un viena gājusi bojā. Vairākums negadījumu noticis Rīgas reģionā - 79. Arī lielākā daļa cietušo - 15 - bijusi avārijās galvaspilsētā un apkārtnē.

Avārijās kopumā cietuši astoņi velosipēdisti, seši elektrisko skrejriteņu vadītāji un viens gājējs.

Bet traģiskais negadījums ar bojāgājušo noticis ap plkst.22.50 Olaines novada Medemciemā, uz Rīgas-Jelgavas šosejas, kad motocikla "Yamaha" vadītājs uzbrauca stāvošam traktoram. Motocikla vadītājs mira notikuma vietā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļu

Bet Tukuma novada Džūkstes pagastā automašīnas "Ford Scorpio" vadītājam braukšanas laikā radās veselības problēmas, kā rezultātā transportlīdzeklis nobrauca no ceļa braucamās daļas. Kad notikuma vietā ieradās mediķi, viņi konstatēja autovadītāja nāvi.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 409 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 204 par ātruma pārsniegšanu, pieci par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un viens par agresīvu braukšanu. Narkotikas lietojis autovadītājs pieķerts Zemgalē, bet agresīvs braucējs apturēts Rīgas reģionā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu