"Dodu priekšroku ārzemniekiem." Stila eksperte Žanna Dubska dalās romantisko attiecību pieredzē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žanna Dubska.
Žanna Dubska. Foto: Paula Čurkste/LETA

Pašmāju modes un stila eksperte Žanna Dubska kanāla "STV Pirmā" šovā "Slavenības. Bez filtra" dalījās romantisko attiecību pieredzē, neslēpjot, ka ārzemju vīrieši ir viņas vājība. 

"Man pārsvarā ir tikai ārzemnieki. Man bija ļoti romantiskas attiecības ar itāli, bet dzīvot ar itāli ir grūti. Viņš gribēja precēties, bet vien atliku un atlikšu šo sarunu, es nebiju tam gatava. Mums bija skaists romāns piecu gadu garumā," dalās modes māksliniece.

"Es laulības uzskatu par projektu, un šajā projektā cilvēkiem jābūt kaut kam kopīgam - vai nu bērnam, vai īpašumam, vai seksam."

Stila ekspertei ir attiecību pieredze arī ar romantiskajiem francūžiem. "Runājot par francūžiem - tur ir ļoti svarīgi saprast, ka flirtā viņi ir lieliski, bet ja tu domā, ka tev būs flirta attiecības arī laulībā, figu tev," smejoties saka Žanna.

Žanna dod priekšroku holandiešiem, dāņiem, beļģiem, sakot: "Šis gals arī vo! Viņi var būt ļoti draudzīgi, bez kaut kādiem "tarakāniem" galvā. Kādam var likties garlaicīgi, taču man patīk." 

"Es nezinu, vai man gribēsies randiņus arī 80 gados, bet man gribas, lai man gribētos."

Žannai šobrīd ir 63 gadi un viņa ir aktīva sociālo tīklu lietotāja.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu