"Šodien rit 95. diena kopš Saša atrodas gūstā." Ukrainiete ar "Instagram" palīdzību meklē savu pazudušo vīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jana un Diņkovs.
Jana un Diņkovs. Foto: _yana_shpagina_/Instagram

"Šodien rit 95. diena kopš Saša atrodas gūstā," tā savā "Instagram" profilā 10. jūlijā raksta Jana Špagina, kuras vīrs ir pazudis laikā, kad Ukrainā norit Krievijas izraisītais karš. Sieviete ar "Instagram" publikācijas palīdzību cer atrast savu vīru.

Sieviete raksta, ka viņa, meklējot vīru, ir piezvanījusi visiem, ar kuriem vien varēja sazināties. Tomēr meklējumi nav vainagojušies ar rezultātiem.

Jana atklāti dalās savos pārdzīvojumos un vainas sajūtā:

"Es pamostos, ēdu brokastis un pieķeru sevi pie domas: "Kā es tagad varu ēst, ja viņš droši vien neēd?""

Savā ierakstā viņa turpina: "Es smejos un domāju: "Kā es varu smieties, ja viņam tur šobrīd ir slikti?""

Lai gan sieviete šobrīd jūtas tā it kā tikai eksistētu, nevis dzīvotu, taču viņa uzskata, ka šobrīd nedrīkst žēloties un bēdāties, jo viņas mīļotais tagad noteikti jūtas daudz sliktāk.

"Viņš pat nezina, vai mēs izdzīvojām vai nē. Viņu aizveda prom, kad mūsu dēlam bija gandrīz 5 mēneši. Tagad viņš vairs viņu [dēlu] neatpazīs, jo dēls aug ikkatru dienu," savos pārdzīvojumos dalās mamma.

Jana stāsta, ka vīrietis ir labs tēvs un savu dēlu ļoti mīl. Sieviete uzteic sava vīra spēju parūpēties par mazuli: "Viņš dēlu tik ļoti mīlēja un bija, un ir tik labs tēvs it kā tas būtu viņa piektais bērns, nevis pirmais, un viņš zina, kā pareizi vajag izturēties."

Viņa raksta, ka pirms kara vīrs smagi strādāja, taču prata atrast arī laiku, lai mazgātu traukus, sakārtotu māju un pieskatītu mazuli, tādējādi sniedzot iespēju sievai atpūsties.

"Es viņu mīlu tik ļoti, kā nekad un nevienu vairs dzīvē nevarēšu iemīlēt," raksta sieviete.

Publikācijas beigās viņa lūdz līdzcilvēku palīdzību: 

"Palīdziet man viņu atrast. Būšu pateicīga par dalīšanos [ar publikāciju]. Ja esat viņu redzējuši vai kaut ko par viņu dzirdējuši, lūdzu, rakstiet man! Viņa sauc Diņkovs Aleksandrs Dmitrijevičs."

Cilvēki komentāros sievietes nelaimei jūt līdzi un novēl viņai pēc iespējas ātrāk atrast savu mīļoto. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu