Nedēļas nogalē pasākumu laikā ierobežos satiksmi Iecavā un Vidzemē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Šīs nedēļas izskaņā dažādu pasākumu dēļ transportlīdzekļu vadītājiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem Iecavā, Burtnieku ezera apkārtnē, Naukšēnu pusē un Gulbenes novada Lācītēs, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Jau piektdienas pēcpusdienā, izbraucot no Rīgas, palēnināta satiksme būs virzienā uz Bausku, kur slēgts Bauskas šosejas (A7) posms no pagrieziena uz Baložiem līdz Katlakalnam, satiksmes plūsma novirzīta pa jaunizbūvēto Ķekavas ielu. Savukārt uz Bauskas šosejas Iecavā piektdien pilsētas svētku laikā aptuveni no plkst.20.30 līdz 20.45 tiks ierobežota satiksme.

Piektdien arī jārēķinās, ka autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) intensīvo būvdarbu dēļ sastrēgumi var veidoties uz Rīgas apvedceļa (Baltezers-Saulkalne) (A4).

Savukārt brīvdienās pasākumu dēļ satiksme tiks ierobežota trīs vietās Vidzemē.

Sestdien no plkst.12 līdz 15 velobrauciena laikā būs satiksmes ierobežojumi Burtnieku ezera apkaimē, tostarp arī uz autoceļa Valmiera-Matīši-Mazsalaca (P16). Satiksmi regulēs ceļu policija.

Sestdien no plkst.17 līdz 18 braucamrīku parādes laikā būs ierobežota satiksme Naukšēnos pa autoceļu Valka-Rūjiena (P22).

Savukārt svētdien velosacīkšu laikā Gulbenes novada Lācītēs tiks ierobežota satiksme pa vietējiem un pašvaldības autoceļiem. Satiksmi organizēs ceļu policija.

Vienlaikus LVC atgādina, ka visā Latvijā gandrīz 70 valsts autoceļu posmos turpinās būvdarbi, kuru dēļ arī ir noteikti dažādi satiksmes ierobežojumi.

Jauns būvdarbu posms ir uz Liepājas šosejas no Skrundas līdz Kalvenei, tā šķērsošanai nepieciešama pusstunda.

Visi aktuālie remontdarbu posmi un satiksmes ierobežojumi ir apskatāmi LVC interneta mājaslapā izveidotā kartē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu