"Suns" sastāvā patur Deandrē Eitonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deandre Eitons
Deandre Eitons Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Fīniksas "Suns" pielīdzinājusi Indiānas "Pacers" līguma piedāvājumu centra spēlētājam Deandrē Eitonam, kurš līdz ar to paliks "Suns" vienībā.

ESPN vēstīja, ka Eitons panācis vienošanos ar "Pacers", bet vēlāk "The Athletic" ziņoja, ka "Suns" atbildējusi ar tādu pašu piedāvājumu - 133 miljoniem ASV dolāru turpmāko četru sezonu laikā.

Pērn "Suns" nepagarināja līgumu ar 2018.gada drafta pirmo numuru Eitonu, tādējādi šovasar viņš kļuva par ierobežoti brīvo aģentu.

Iepriekšējā sezonā 23 gadus vecais bahamietis vidēji mačā guva 17,2 punktus un izcīnīja 10,2 atlēkušās bumbas. Viņš realizēja 63,4% metienus no spēles, tajā skaitā 36,8% tālmetienus.

Eitons kopā ar Devinu Bukeru un Krisu Polu palīdzēja "Suns" komandai pērn sasniegt NBA finālu, bet aizvadītajā sezonā sekmēja vienības uzvaru regulārajā čempionātā un jaunu uzvaru rekordu - 64.

"Suns" tiek minēta kā viena no komandām, kas vēlas piesaistīt līgas zvaigzni Kevinu Durentu, bet jaunais līgums paredz, ka Eitons nevar tikt izmantots maiņas darījumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu