VIDEO ⟩ Smagā avārija Satekles ielā. Situāciju komentē auto nomas uzņēmums "CityBee"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: evelyn.si27/"TikTok"

Pirmdienas, 18. jūlija, naktī auto nomas "CityBee" mašīna avarēja Satekles ielā, iztriecoties caur žogu, kas atdala braucamo daļu un dzelzceļa sliedes. "Apollo.lv" sazinājās ar Valsts policiju, lai noskaidrotu notikuma detaļas.

Jau ziņots, ka pirmdien, 18. jūlijā, ap plkst. 3 naktī Rīgā, Satekles un Valmieras ielu krustojumā automašīnas "Volkswagen T-Roc" vadītājs uzbrauca šķērslim – žogam, pēc kā automašīna uzbrauca dzelzceļa sliedēm un apgāzās, ziņo Valsts policija.

Video: Automašīna "Volkswagen T-Roc" pēc avarēšanas

Ceļu satiksmes negadījumā cieta iespējamais automašīnas vadītājs, kurš ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē. Personai tika konstatēts arī alkohola reibums.

Par notikušo Valsts policija ir sākusi resorisko pārbaudi un skaidro visus negadījuma apstākļus.

Īslaicīgās nomas kompānijas pārstāvji pirmdien, 18. jūlijā, apstiprināja, ka negadījumā iesaistītais "Volkswagen T-Roc" pieder "CityBee" uzņēmumam, vēsta raidījums "Degpunktā". Automašīna avārijas brīdī bija rezervēta ar 2001. gadā dzimuša vīrieša lietotāja profilu. Pats profils ir izveidots 2019. gadā, un klients pirms tam veicis vairākus braucienus bez negadījumiem. Šobrīd pieeja pakalpojumiem šim cilvēkam ir slēgta.

Uzņēmums "CityBee" komentē notikušo:

"Informāciju par avāriju saņēmām mūsu sistēmā, kur plkst. 02.53 parādījās brīdinājums. Sistēmā reģistrēts nopietns ātruma pārkāpums – aptuveni 60 sekundes vēlāk notika avārija. Pēc brīdinājuma saņemšanas mūsu darbinieks devās uz notikuma vietu, kur jau strādāja glābšanas dienesti. 

Jebkurš lietotājs, kuram konstatēta dalīšanās ar kontu ar citiem, transportlīdzekļa vadīšana reibumā vai bez auto vadīšanas tiesībām, par šādu rīcību saņem bargu naudas sodu līdz 2000 eiro, kā arī tam tiks bloķēts konts un būs jāatlīdzina visi materiālie zaudējumi, kas nodarīti uzņēmumam un trešajām personām. Summa var sasniegt vairākus desmitus tūkstošu eiro."

Uzņēmums cieši sadarbojas ar likumsargiem. Zaudējumu apmērs vēl nav nosakāms, taču firmas pārstāvji ziņo, ka avārijā cietušais auto vairs nepiedalīsies ceļu satiksmē.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu