Slavenais Neits Diazs beidzot ticis pie "dejas partnera" savai pēdējai UFC cīņai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neits Diazs
Neits Diazs Foto: Reuters/ScanPix

ESPN jaukto cīņas mākslu (MMA) apskatnieks Brets Okomoto ziņo, ka fanu mīlulis Neits Diazs beidzot vienojies par savas pēdējās UFC cīņas pretinieku un arī datumu.

Neits Diazs ir viens no cīkstoņiem, kurš regulāri publiski pauž neapmierinātību par UFC algām un organizācijas piedāvātajām iespējām. Jaunākais no Diazu brāļiem teju katru otro dienu savā "Twitter" kontā aicina UFC sarīkot viņa līgumā pēdējo atrunāto cīņu, lai viņš darba meklējumos var doties citur.

Ņemot vērā, ka Diazs ir viens no populārākajiem cīkstoņiem visā UFC, organizācija nesteidzās ar viņa pēdējās cīņas sarīkošanu. Taču tagad Diaza vēlme, šķiet, būs piepildījusies.

Brets Okomoto ziņo, ka leģendārais cīkstonis savu pēdējo cīņu UFC aizvadīs pret spēcīgo Hamzatu Čimajevu, kuram vairums MMA apskatnieku jau tuvā nākotnē paredz čempiona statusu.

Okomoto pavēstīja, ka vienošanās starp abiem cīkstoņiem pagaidām gan ir tikai mutiska, bet jau tagad ir zināms, ka cīņa norisināsies 10. septembrī un būs cīņu šova "UFC 279" galvenā cīņa.

Šis gan nav pārsteidzošs gājiens no UFC puses, jo slavenā MMA organizācija jau iepriekš ir piekopusi praksi cīkstoņiem, kuri grasās doties citur, pēdējā cīņā piespēlēt ļoti neērtu pretinieku. Tādējādi UFC mēģina panākt, ka konkrētā cīkstoņa vērtība, pametot organizāciju, ir zemāka.

Neits Diazs savā profesionālajā karjerā ir izcīnījis 20 uzvaras, piedzīvojot 13 zaudējumus. Savukārt Čimajevs savas profesionālās MMA karjeras 11 cīņās zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu