"Tur ne viss notiek tīri un godīgi." Gaišreģis Mairis Virsis par "Ekstrasensu cīņu" aizkulisēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Brīnums 2016. gadā.
Mairis Brīnums 2016. gadā. Foto: Facebook

Sertificētais dziednieks, gaišreģis, Ukrainas Ekstrasensu cīņu 19. sezonas finālists Mairis Brīnums (pazīstams arī kā Mairis Virsis) žurnālam "Kas Jauns" stāsta slavenā šova aizkulišu neglīto pusi. 

2019. gadā populārajā šovā "Ekstrasensu cīņas. Ukraina" 19. sezonā spilgti sevi pieteica spēcīgais latviešu dziednieks un gaišreģis Mairis Brīnums (iepriekš pazīstams arī kā Mairis Virsis). Viņš gan toreiz šovu pameta fināla sākumā, un, kā tagad saka, redzot "virtuvi", kā šāds šovs top, viņam nav īsti bijušas pieņemamas tādas aizkulišu intrigas.

"Tur ne viss notiek tīri un godīgi, un, lai cīnītos par pirmajām vietām, ar ekstrasensa spējām vien nepietiek.

Turklāt, ja redzu vienu, bet šova producenti liek teikt pavisam citu, tad tas nav man. Es saku to, ko domāju. Esmu patiess, mani nevar vadīt."

Virsis dalās ar momentiem par šova aizkulisēm: "Piemēram, man lika veikt rituālu, kāds vispār neatbilst patiesībai, ko dara pavisam citādi. Bet nē, viņiem vajag tieši tā! Nu tad lai dara paši! Kā var specifisks rituāls iekļauties kaut kādās TV pieprasītās normās? Tas tā nestrādā, tas ir pavisam ārpus ikdienišķā.

Protams, tur piedalījās patiešām spējīgi cilvēki, bet daudzi uz viņu spējām centās iegūt sev materiālu labumu. Savukārt es varēju atļauties visus pasūtīt vienu māju tālāk, jo esmu materiāli neatkarīgs. Man tas nav vajadzīgs."

Pilnu interviju lasi žurnāla "Kas Jauns" 19. jūlija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu